VIDEO

Audijem po djecu u vrtić, Bugattijem u izlazak: Kapetan Real Madrida pokazao kako žive kraljevi

Kraljevski klub ima sponzorski ugovor s Audijem, no igrači slobodno vrijeme radije provode u egzotičnim superautomobilima
 Instagram/Karim Benzema

Jedan od najboljih napadača današnjice i vlasnik kapetanske trake najvećeg nogometnog kluba na svijetu ponovo je u središtu pažnje. Ovoga puta, za promjenu, u pozitivnom kontekstu.

image
AFP

Za razliku od neslavne epizode prije mjesec dana kada je osuđen na godinu dana zatvora uvjetno za suučesništvo u pokušaju ucjene bivšeg reprezentativnog suigrača Mathieua Valbuena zbog seksualne snimke, Karim Benzema sada je naslovnice medija zauzeo normalnijom temom.

image
Real Madrid

Francuski reprezentativac otvorio je vrata garaže i pokazao kako izgleda njegov vozni park. U impresivnoj, oko 10 milijuna eura vrijednoj kolekciji mjesto su pronašli Bugatti Veyron i Chiron, Audi RS Q8, BMW M6, Mercedes-Maybach G650 Landaulet, SLR McLaren, Ferrari 488 Spider i mnogi drugi.

image
Instagram/Karim Benzema

Prvi automobil 34-godišnjeg nogometaša bio je Mini Cooper S, a za 18. rođendan počastio se konkretno, brutalnim BMW-om M6!

Pogledajte video:

U moru kolekcionarskih primjeraka, Benzema svakodnevicu ipak provodi u normalnom automobilu sa samo 600 KS. Audijeva raketa RS6 stotku hvata za 3,6 sekunde, no Karim tvrdi je ustvari riječ o idealnom obiteljskom karavanu za transport djece u vrtić.

image
Instagram/Karim Benzema

Vikendi su ipak rezervirani za Ferrari ili Bugatti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:33