PEH ZA KRAJ GODINE

Alkohol i V10 nisu dobra kombinacija: Unajmio Lamba Huracana pa ga uništio u Švicarskoj

Kažu da su rentani automobili najbrži na svijetu, pa kada se k tome ubroji hrpa snage i alkohol, to je recept za katastrofu

Screenshot incidenta

 polizei.news

Kažu da su rentani automobili najbrži na svijetu, pa kada se k tome ubroji hrpa snage i alkohol, to je recept za katastrofu. Jedan 32-godišnji vozač u Švicarskoj u to se uvjerio na teži način ranije ovog mjeseca.

image

Screenshot incidenta

polizei.news

Vozač iz Zuricha sa suputnikom je u unajmljenom Lamborghiniju Huracanu putovao u Bern. Međutim, na manje od pola puta, u blizini Suhra u Švicarskoj, vozač je izgubio kontrolu i sletio s ceste. Iako je točan razlog gubitka kontrole nad superautomobilom nepoznat, na fotografijama koje je podijelila kantonalna policija vidi se automobil na travnatoj gredi pored autoputa, iza zaštitne ograde.

image

Screenshot incidenta

polizei.news

Na drugoj fotografiji vide se tragovi guma koji silaze s ceste neposredno prije početka zaštitne ograde. Srećom, u nesreći koja se dogodila oko 21 sat nitko od putnika u Lamborghiniju nije ozlijeđen, kao ni bilo tko drugi. Huracán, međutim, nije bio te sreće. Pretrpio je veliku štetu na prednjoj četvrtini s vozačeve strane, koja je u nesreći gotovo u cijelosti otkinuta.

image

Screenshot incidenta

polizei.news

Što je dovelo do toga da vozač izgubi kontrolu, evidentno je. Policija kantona Aargau utvrdila je da je 32-godišnji vozač bio jako pijan u vrijeme nesreće, a tužitelji su naredili analizu krvi. U narednoj noći proslave Nove godine pozivamo sve vozače na povećanu sigurnost i oprez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:49