TUNING

AC Schnitzer slavi 35. godišnjicu postojanja predstavljanjem posebnog paketa za BMW modele

AC Schnitzerov "35 Years Upgrades" uključuje prednji razdjelnik i bočne pragove u sjajno crnoj boji

BMW Serija 5 AC Schnitzer 35 Years

 AC Schnitzer

Poznati BMW tuner AC Schnitzer slavi svoju 35. godišnjicu lansiranjem posebnog paketa nadogradnje dostupnog za brojne različite modele. AC Schnitzerov "35 Years Upgrades" paket uključuje prednji razdjelnik i bočne pragove u sjajno crnoj boji te naljepnice "35 Years AC Schnitzer".

image

BMW Serija 5 AC Schnitzer 35 Years

AC Schnitzer

Nadogradnje su predstavljene na BMW-u Serije 3 Touringu, Seriji 4 kabrioletu i Seriji 5. Bijela Serija 3 na fotografiji opremljena je dostupnim prednjim razdjelnikom i bočnim pragovima, a također ima i naljepnice 35 Years. Serija 3 Touring također dobiva dva seta različitih naplataka koji dodaju njegovom upečatljivom izgledu.

image

BMW Serija 4 Cabriolet AC Schnitzer 35 Years

AC Schnitzer

Što se tiče kabrioleta Serije 4, i on dobiva iste modifikacije, uključujući novi prednji razdjelnik, bočne pragove i naljepnice. Također ima isti set naplataka kao i karavan Serije 3. Serija 5 dobiva najviše nadogradnji. Osim što ima novi prednji razdjelnik i bočne pragove, tu su i revidirani elementi prednjeg spojlera.

image

BMW Serija 3 Touring AC Schnitzer 35 Years

AC Schnitzer

AC Schnitzer prodaje nadogradnje za BMW, Mini i Toyote od 1987. godine. Stekao je ime nudeći neke od najbolje osmišljenih tuning paketa na tržištu. U priopćenju za javnost, tvrtka napominje da su je čitatelji Auto Motor und Sporta 16 puta zaredom izglasali kao najboljeg BMW tunera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. studeni 2022 00:31