13 dizajnerskih malih crnih haljina u koje se isplati investirati

Pročitajte cijeli članak:

Komad koji je proslavila britanska glumica Audrey Hepburn, pojavivši se na premijeri filma “Doručak kod Tiffanyja” u satenskoj crnoj haljini koju je za nju dizajnirao sam Hubert de Givenchy, od te 1961. nosi status “kultnog”. Elegantna, jednostavna, a opet toliko upečatljiva, mala crna haljina je komad u koji se svakako isplati investirati – pogotovo zato što je nosiva u svako doba godine.

Prod DB © Paramount / DR
DIAMANTS SUR CANAPE (BREAKFAST AT TIFFANY'S)
de Blake Edwards 1961 USA
avec Audrey Hepburn
chic, luxe, portrait, fume cigarette, robe de soirée
d'après le roman de Truman Capote, Image: 173643903, License: Rights-managed, Restrictions: NO RESTRICTION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual movies
/ Profimedia, Visual movies
Audrey Hepburn na permijeri filma "Doručak kod Tiffanyja" (Foto: Profimedia)

Iako je ljeto, kada modnim kolekcija obično dominiraju cvjetni motivi i vibrantne boje, ponuda crnih ljepotica u trgovinama je nikad veća: donosimo 13 modela “s potpisom” koji su sniženi čak i do sedamdeset posto. Poslužit će kao idealna kombinacija za poslovni koktel, večernji izlazak ili pak – ako niste praznovjerni – vjenčanje, a uz to, jedno je sigurno – “reciklirat” ćete je do besvijesti jer mala crna haljina nikada ne izlazi iz mode. U galeriji pogledajte koje smo modele odabrali za vas!

Linker
16. travanj 2024 08:30