KRESIMIR STRAHONJA
U subotu, 10. rujna

Osijek je domaćin treningu Aktivne Hrvatske

Vježbajmo zajedno za zdravije sutra na Trgu Ante Starčevića

Ljeto se bliži svom kraju. Pred nama su povratak u radnu sredinu te školske klupe. Kako bismo svoje tijelo pripremili na napore koje nas čekaju, trenerski tim Aktivne Hrvatske u Osijeku će u subotu, 10. rujna u 18 sati na Trgu Ante Starčevića zajedno s građanima odraditi trening kojim ćemo naučiti kako aktivirati tijelo i pripremiti ga za izazove koje donosi jesen. Partneri projekta su grad Osijek i Gradski savez za sport i rekreaciju „Sport za sve“.

„Pozivam sve Osječane da nam se pridruže na treningu jubilarne desete sezone. Uz dobro vježbanje ćemo se i zabaviti, a naši će vam stručnjaci besplatno dati savjete iz područja kineziologije, nutricionizma i zdravlja!“ – izjavila je ambasadorica i voditeljica projekta Renata Sopek.

Za jednosatni trening, koji je namijenjen svim generacijama, možete se prijaviti putem službene web stranice: www.aktivnahrvatska.hr

Trening će voditi tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, a program Renata Sopek. Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Generalni partner projekta je HEP.

Linker
19. travanj 2024 08:06