Ne propustite

 SHUTTERSTOCK
od četvrtka

Novi broj Doktora u kući, najčitanijeg magazina za zdravlje

Adventski kalendar u prosincu je gotovo nezaobilazan, a Doktor u kući donosi onaj za zdravlje. Svakog dana ovog mjeseca napravite jednu stvar samo za sebe i svoje zdravlje

Ulazak u srednju dob može izazvati tjeskobu i depresivne misli. Istraživanja su pokazala da učestalost depresije raste nakon 40. godine kod žena i nakon 50. godine kod muškaraca. Ono što se ponekad naziva krizom srednjih godina može se očitovati tako da se osjećamo jadno i depresivno. Ako stanje potraje, treba potražiti stručnu pomoć i liječenje, ali nipošto ne treba zanemariti prehranu. Neke namirnice zaista pomažu, a neke treba izbjegavati. Sve o tome doznajte u novom broju Doktor u kući.

Donosimo i temu o upali sinusa, bolnom stanju kod kojeg se čini kao da ništa ne djeluje, ali ima načina da si olakšate simptome.

Više od dvije trećine Hrvata je debelo, a samo dva posto ima dijagnozu. Debljina je rizični faktor za gotovo sve kronične bolesti. Imamo plan kako je spriječiti i liječiti. U Dežurnoj ordinaciji liječnici odgovaraju na vaša pitanja, a naučit ćete i kako vježbati u zlatnim godinama te prirodne načine sprečavanja hrkanja.

Adventski kalendar u prosincu je gotovo nezaobilazan, a Doktor u kući donosi onaj za zdravlje. Svakog dana ovog mjeseca napravite jednu stvar samo za sebe i svoje zdravlje.


Ne propustite, od četvrtka, 1. prosinca, u prodaji je novi Doktor u kući, najčitaniji magazin za zdravlje.

Linker
10. travanj 2024 18:36