Ovaj svježi prirodan serum za njegu kože sklone celulitu zahvaljujući hladno prešanim uljima djelotvorno utječe na masne naslage.
 Foto: Promo
Biomedis preporuča bršljan

Celulita se sada možete riješiti za samo tri tjedna

Celulita se možete jednostavno riješiti uz pomoć bršljana, ružmarina, kadulje i eukaliptusa, odnosno Biomedisova seruma.

Loša cirkulacija i limfna drenaža smanjuju dovod kisika i hranjivih tvari dok se štetne tvari nakupljaju. Uslijed toga nastaje upala i poremećaj metabolizma koji potiče degenerativne promjene uz oštećenje vezivnog tkiva, a hrana bogata šećerom izaziva nagli skok inzulina koji potiče stvaranje masnog tkiva.

No, ne brinite. Našli smo proizvod uz čiju ćete se pomoć u samo 3 tjedna riješiti celulita tako da ćete ovo ljeto ponosno pozirati na plaži. Čak 8 od 10 žena riješilo se celulita unutar 3 tjedna redovitog korištenja seruma za njegu kože sklone celulitu iz Biomedisa.

Pomoći će bršljan, ružmarin, kadulja i eukaliptus

BIOMEDIS je u svom laboratoriju razvio savršen serum protiv celulita. Proizvod smo testirali na 50 žena u dobi između 35 i 55 godina. U jako kratkom vremenskom roku svim ženama smo smanjili naslage celulita na način da smo jednom dnevno umasirali BIOMEDIS serum na područja zahvaćena celulitom te ih omotali prozirnom folijom i pustili da djeluje 60 minuta.

Iskoristite veliku akcijsku ponudu sa 2x Serum za njegu kože sklone celulitu i dočekajte ljeto bez celulita.

Svježi prirodan serum za njegu kože sklone celulitu zahvaljujući hladno prešanim uljima ružmarina, kadulje i eukaliptusa djelotvorno utječe na masne naslage kojima su zahvaćena bedra i bokovi, a koža postaje zategnuta, mekana i blistava. Istodobno sa smanjenjem celulita stimulira se i cirkulacija krvi te eliminacija štetnih tvari iz organizma.

Čarobni bršljan

Bršljan je jedan od najpoznatijih prirodnih saveznika u borbi protiv narančine kore. Koristi se za smanjivanje masnoća u tijelu. Dreniranjem uklanja višak vode, a to rezultira smanjenjem i uklanjanjem neželjenih masnih naslaga. Bršljan stimulira mikrocirkulaciju između celulitnog tkiva gdje je cirkulacija skoro jednaka nuli. Rastvara masnoće i sprječava nakupljanje novih. Udio marelice i badema osigurava brzo upijanje i hidratizaciju te toniziranje i čvrstoću kože.

Kako se koristi?

Prije upotrebe obavezno protresti. Nanesite ga svakodnevno na područja zahvaćena celulitom te ga snažnim pokretima umasirajte u kožu. Uz vašu svakodnevnu pažnju i malo strpljenja ovaj će serum protiv celulita vrlo brzo pokazati željene rezultate. Za brzo uklanjanje područja zahvaćena celulitom nakon nanošenja seruma omotajte prozirnom folijom i pustite da djeluje 60 minuta.

Foto: Promo
Testiranje je pokazalo da se čak 8 od 10 žena riješilo celulita u samo tri tjedna primjene ovog moćnog seruma iz Biomedisova laboratorija.

Gdje kupiti svježu i prirodnu kozmetiku BIOmedis?

Samo zato što se radi o svježoj i potpuno prirodnoj kozmetici sa hladno prešanim uljima organizirali smo dostavu direktno iz proizvodnje u vaš dom, na posao ili u ljekarne. Popis ljekarni možete vidjeti OVDJE. Dostava je unutar 2 radna dana i potpuno je besplatna. Narudžbe možete predati na službenoj internetskoj stranici www.biomedis.eu ili telefonski na 098 323 164.

Pratite novosti iz BIOMEDIS-a na Facebooku.

BIOmedis proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže parabene, umjetne boje, umjetne parfeme niti umjetne konzervanse.

Linker
26. travanj 2024 14:16