Khloe Kardashian

 FOTOGRAFIJE: INSTAGRAM
Osvetničko tijelo

Pa ovo nije ista žena! Nevjerojatna transformacija reality zvijezde - trbušni mišići ovaj put nisu photoshop

Pet trikova pomoću kojih je Khloe Kardashian zauvijek izgubila kilograme

Khloe Kardashian (37) opet puni naslovnice, ali ovoga puta u pitanju je njezino fit tijelo. Nakon što je objavila fotografiju u bikiniju, obožavatelji i mediji ne mogu se prestati diviti njezinim trbušnim mišićima. Fotografija je dobila više od 12 tisuća komentara, od onih "Boginja", "Ikona", "Motivacija za teretanu", "Ovo nije ista žena" do optužbi za photoshop. Je li zaista moguće postići takvo tijelo?

Naime, otkako je 2007. počelo prikazivanje reality showa "Keeping Up With The Kardashian", njezina je težina često bila u centru pažnje. Sestre Kim i Kourtney su bile niske i sitne, dok je Khloe bila viša i punija. Tijekom godina dobivala je i gubila kilograme, i to pred cijelim svijetom. Međutim, prije nekoliko godina došla je do zavidne figure koju ima i danas. Kaže da su za to zaslužni zdrava prehrana, vježbanje i samopouzdanje.

No, postoje li još neki trikovi?




Prestala je s emocionalnim jedenjem

Khloe je priznala da je već kao djevojčica imala višak kilograma, piše US Weekly. Oduvijek se borila s težinom, a istaknula je kako su je redovito uspoređivali s njezinim vitkijim sestrama.

Američka reality zvijezda je otkrila da je počela emocionalno jesti kad su se njezini roditelji razveli 1991. Dodala je kako su se brzoj i prerađenoj hrani okrenuli ona i njezin brat Rob, a to im je bio svojevrsni oblik utjehe.

Kako bi uspješno smršavila, navela je da se morala naučiti nositi s emocijama na drugi način.




"Osvetničko tijelo"

U podcastu "On Purpose" 2019. otkrila je voditelju Jayu Shettyju da je veliki trenutak za nju bio razvod od Lamara Odoma 2013. Rekla je da je bila nezdrava i pretila veći dio svog života, a nakon bračnog kraha se okrenula teretani.

Dodala je kako joj je vježbanje pomoglo u borbi protiv stresa i negativnih misli uzrokovanih razvodom. Isto tako, kroz fizičku aktivnost je dobila snagu i samopouzdanje.

Zbog toga što ju je buran razvod potaknuo na fizičke promjene, njezinoj transformaciji mediji su dali naziv "Osvetničko tijelo" (Revenge Body).




Nema brzih transformacija

Njezina fizička transformacija zaista je impresionirala brojne obožavatelje, medije, ali i fitness stručnjake. No, ona ističe da je morala naučiti da dugoročni rezultati ne dolaze brzo. Khloe je rekla za US Weekly da je isprobala toliko dijeta, ali da su se kilogrami svaki put vraćali.

Baš zato je naglasila da je najveću pobjedu u borbi s kilogramima ostvarila kad je polako mršavjela.

- Još uvijek sam aktivna, još uvijek vježbam, ali ne sa stavom 'Moram izgubiti 25 kilograma u dva mjeseca' ili koja god sam očekivanja imala - rekla je Khloe.

Shvatila je da je gubitak kilograma spori proces. Tako je izgubila višak kilograma i nije ih vratila.


Nastavila se razvijati

Od dizanja utega do pilatesa i boksa, Kardashian se pobrinula da njezin režim vježbanja uvijek bude zanimljiv.

Prvo je izgubila kilograme intenzivnim boksanje s osobnim trenerom.

- Volim boksati. Dobra sam u tome! Boks me zabavlja, a uz to još i mršavim - ispričala je nakon što su mediji i obožavatelji primijetili gubitak kilograma.

Nedavno je krenula s pilatesom te je uočila nevjerojatne promjene na svom tijelu. Čak je i podijelila sliku svojih leđnih mišića na kojima se vidi razlika između tri mjeseca treninga.



Prihvatila je ograničenja

Iako je Kardashian promijenila prehranu, priznala je da se fokusira na naporne treninge kako bi se mogla tu i tamo uživati u nekim namirnicama. Prema Insideru, zvijezda reality TV-a rekla je da je ključno postaviti granice i razumjeti ograničenja. Kardashian ponekad jede pizzu i čokoladu, ali pazi da se prehrana temelji na niskoj razini ugljikohidrata.

- Trenutno sam na dijeti s niskim udjelom ugljikohidrata koju mi je dao moj nutricionist. Sadrži puno proteina tako da imam snage za teretanu, ali najbolje od svega je to što nisam gladna jer često jedem - objasnila je.

Njezin nutricionist preporučuje dijetu koja sadrži zeleno lisnato povrće, samo jedan sastojak sa škrobom, nemasno crveno meso, svježe voće, masnu ribu, jaja, perad, orašaste plodove i vodu.

Prema rezultatima Khloe Kardashian, čini nam se da su ovi trikovi izuzetno korisni.

Linker
11. svibanj 2024 17:20