David Harbour

 INSTAGRAM
imao je više od 100 kila

Nevjerojatna transformacija zvijezde ‘Stranger Thingsa‘. Glumac otkrio kako je izgubio 35 kilograma

Sigurno ste primijetili fizičku transformaciju glumca David Harboura koji igra šerifa Jima Hoppera

Četvrta sezona serije Stranger Things malo koga je ostavila ravnodušnima. Uz sve neobične stvari koje se događaju u novoj sezoni, sigurno ste primijetili i fizičku transformaciju glumca David Harboura koji igra šerifa Jima Hoppera.

Prva polovica četvrte sezone pojavila se krajem svibnja, a posljednje dvije epizode u srpnju, a mnogi obožavatelji pitali su se kako je 47-godišnjem glumcu to pošlo za rukom.

Glumac se oglasio na Instagramu, rekavši da je između sezona izgubio nevjerojatnih 35 kilograma. U trećeoj sezoni je imao oko 121 kilogram, a u četvrtoj 86.

- Mnogi od vas su pitali o Hopperovoj fizičkoj transformaciji. Trener je radio sa mnom osam mjeseci na transformaciji, a zatim još godinu dana kako bi zadržao liniju kroz pandemiju. Sve u svemu, bila je to teška i uzbudljiva vožnja, promjena prehrane i planova vježbanja (ili nedostatak istih) - stoji u objavi.

Potom je na Instagram Liveu progovorio o fizičkoj promjeni.



Kako je izgledao put prema fizičkoj promjeni?

Prvih nekoliko tjedana, trener David Higgins je držao Harboura usredotočenim na jednostavne vježbe mobilnosti i aktivacije kako bi mu pomogao da prevlada neke od problema s koljenima koji su mu otežavali vježbanje. Vježbe mobilnost omogućuju da se što učinkovitije, kvalitetnije i pravilnije krećemo bez boli. Dok su vježbe aktivacije obično kratke, izolacijske vježbe koje ciljaju na određene mišiće kako bismo ih "probudili".

Nakon određenog vremena napredovao je na vježbe s girjama i u svoju rutinu uveo kardio vježbe, a potom i pilates.

- Stvarno se sve zbrojilo. Jednostavne stvari koje sam nastavio raditi napravile su razliku - objasnio je David.

Što se tiče prehrane, Harbour se odlučio za povremeni post.

- U biti cilj je biti gladan - našalio se glumac u Instagram Liveu.

Dodaje kako većina nas traži jednostavnije oblike mršavljenje, ali činjenica je da morate manje jesti.

- To je trenutna moderna dijeta, ali stvarno mi je pomogla. Nije se radilo toliko o tome što jedem, već o tome kako, a to je bilo puno bolje za moj stil života, jer ne kuham, a svi dečki koji se bave fitnesom govore kao ‘moraš kuhati na pari‘ pileća prsa i povrće i malo riže. To jednostavno nije za mene. Međutim, otkrio sam, s obzirom na to da sam imao puno kilograma da je težina lako padala - objasnio je.

Isto tako, naglasio je važnost zdravlja, ali i izgleda kroz transformaciju.

- Postoji zdravlje, ali i estetika, važno je kako izgledate, ali i kako se osjećate. Mislim da su te stvari ponekad iste, a ponekad vrlo različite - naveo je Harbour.

No, istaknuo je kako se on bolje osjeća u vlastitom tijelu.

- Cijeli moj odnos prema tijelu se promijenio. Osjećao sam da mogu više vjerovati svom tijelu, da mogu raditi mnoge stvari. To su te male stvari na kojima sam zahvalan. Više me ne boli kuk i koljeno jer sam ojačao core. To su stvari koje su zaista neprocjenjive - zaključio je.

Linker
17. travanj 2024 14:51