Poznata duhovna učiteljica održat će dvije radionice u Zagrebu, a karte možete osvojiti uz Vitu!
Sonia Choquette dolazi u Zagreb

Napokon otkrijte svoje briljantno JA

Na radionicama svjetski poznate autorice i duhovne učiteljice učit će se kako otkloniti sve ono što nam stvara osjećaj težine te kako osloboditi vlastitu energiju

Duhovna učiteljica Sonia Choquette, svjetski autoritet na polju intuitivnog življenja i autorica više od 20 knjiga, stiže u posjet Zagrebu. Promociju hrvatskog izdanja njene nove knjige "Odgovor je jednostavan" organizira Makronova u petak, 8. travnja, a zatim za vikend slijede dvije vrlo posebne Soniine radionice, koje će se održati u hotelu Westin u organizaciji Centra Sretan dan. Medijski pokrovitelji radionica su Jutarnji listi i mjesečnik Vita.

Zainteresirani će imati prilike osvojiti ulaznice za radionice Sonie Choquette putem nagradne igre u mjesečniku Vita koji izlazi 17. ožujka u paketu s Jutarnjim listom te dan kasnije u samostalnoj prodaji.

Radionica "Moje briljantno ja" održat će se u subotu, 9. travnja, od 17.30 do 20.30 sati. Na njoj ćete zaroniti duboko u samo srce vašeg bića i prisjetiti se tko ste vi zapravo. Pronaći ćete svoj unutarnji genij - svoje briljantno JA.
Radionica "Podignite vibraciju svog života" održat će se u nedjelju, 10. travnja, od 10 do 17 sati. U ovoj radionici Sonia će nas poučiti kako da podignemo vlastitu vibraciju, kako bismo iz te više i čišće vibracije mogli jasnije i snažnije kreirati sve za čime žudimo. Otklanjat ćemo sve što nam stvara osjećaj težine i oslobađati vlastitu energiju kako bi mogla nesputano i rasterećano kreirati i stvarati. Sonia će nam pomoći i da 'otključamo' i otpustimo najveći problem koji nam se stalno ponavlja, pomoću prisjećanja prošlih života.

Budi optimizam

U Hrvatskoj je prevedeno pet naslova Sonie Choquette: "Put srca", "Intuicija", "Zamolite svoje duhovne vodiče", "Hodočašće duše" i "Odgovor je jednostavan". U knjigama ona daje jednostavna i jasna uputstva s puno primjera osobnih priča i priča svojih klijenata. Sonia poučava o važnosti vlastite intuicije, o tome da naučimo osluškivati poruke koje nam intuicija daje i da te vlastite osjećaje onda i slijedimo.

Jeste li znali?

Sonia Choquette već je godinama jedna od vodećih autorica izdavačke kuće Hay House (u vlasništvu poznate Louise Hay) te nastupa na mnogim manifestacijama diljem svijeta. Na svojim radionicama Sonia kroz mješavinu predavanja, vježbi, meditacije i plesanja, polaznicima prenosi svoju pozitivnu vibraciju i u svakome budi optimizam i entuzijazam.


Što trebate znati:

  • Zagrebačke radionice su na engleskom, s hrvatskim prijevodom. Na njima će se moći kupiti Soniine knjige po promotivnim cijenama.
  • Radionica u subotu, 9. travnja, stoji 420 kuna, a u nedjelju, 10. travnja, 950 kuna. Cijena za obje radionice je 1.200 kuna.
  • Ulaznice se kupuju preko Centra Sretan dan, a prijaviti se treba na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Sve detalje naći ćete na stranici: www.sretan-dan.hr

Linker
15. svibanj 2024 14:09