SHUTTERSTOCK
Bit će svega

Horoskop za veljaču: Neke čeka pozitivna promjena, a jedan znak bi mogao dobro zaraditi

Evo što svaki znak može očekivati

Prvi mjesec u godini ste nekako preživjeli. Možda je za vas početak godine bio dobar, a možda vas je uzdrmao. Sad je vrijeme da se savjetujete sa zvijezdama što očekivati u veljači.


Ovan

Zadržite entuzijazam i suočite se sa svakim zadatkom i projektom. Osim toga, prijašnje investicije bi vam mogle osigurati odličnu zaradu ovog mjeseca. S obzirom na to da ćete imati dodatni novac za ulaganje, trebali biste ovaj višak iskoristiti za plaćanje svojih obveza. Isto tako, prenesite entuzijazam i dobro raspoloženje na svog partnera pa mu posvetite više pažnje i provedite vrijeme s njim. Svakako vas potičemo da svoje osjećaje slobodno izražavate, i to će vam se višestruko isplatiti.


Bik

U veljači se držite onoga što je za vas bilo uspješno u poslu umjesto da poduzimate nepotrebne rizike. Ako želite napredovati u karijeri, možete to, ali nemojte prihvatiti poziciju koja je u potpunosti izvan vaše zone udobnosti.

Moglo bi doći i do trzavica u vašem romantičnom životu. Naime, vaš partner možda neće cijeniti vašu otvorenost kod osjetljivih tema, a to bi vas moglo unervoziti.


Blizanci

Sposobnost brzog donošenja odluka bit će presudno za uspjeh, a i mnogo prilika za napredak na karijernoj ljestvici pojavit će se ovog mjeseca. Pametno ih iskoristite. S obzirom na to da ćete imati puno prilika, morat ćete i puno raditi. Nažalost, tu bi moglo doći do problema u privatnom životu jer i on zahtijeva vrijeme i pažnju. Stoga je važno pronaći ravnotežu.


Rak
Vi se možete opustiti ovaj mjesec jer ćete biti zadovoljni i svojim privatnim i poslovnim životom. Nadređeni će vam dopustiti da sami odredite radno vrijeme i radite što želite. S obzirom na to da neće biti pritisaka, možda je ovo odlično vrijeme za upisivanje tečaja koji će vam pomoći u daljnjem razvoju karijere.

Uživat ćete i podršku svog partnera koji će vas bodriti da napredujete. Nemojte zaboraviti zdravo se hraniti kako biste održali svoju kondiciju.


Lav

Budite oprezni prilikom povlačenja poslovnih poteza tijekom veljače. Vaše trenutno radno mjesto je najbolje za razvoj vaših vještina pa ga nemojte napustiti u ovom trenutku. Pod svaku cijenu izbjegnite financijske rizike i bolje se držite štednje. Što se tiče vašeg privatnog života, vladat će mir i sklad pa možete uživati. Ako dođe do nevolja bilo koje prirode, potražite savjet svojih voljenih.


Djevica

Možda ste posljednjih mjeseci počeli gubiti nadu i prestali očekivati napredak, ali sad ćete se to promijeniti. No, trebate napraviti dobro promišljen plan koji će pogurati vašu karijeru, i to bez puno odgađanja.

Što se tiče vašeg privatnog života, morate paziti na ton dok razgovarate s bliski prijateljem ili članom obitelji. Pažljivo birajte riječi i kontekst jer se vašem partneru možda neće svidjeti vaša direktnost.


Vaga

Javit će vam se želja da dobijete odgovore na neka pitanja tijekom ovog mjeseca. Svoj posao odlično radite i vrlo ste uspješni, ali napredovanje će biti vrlo sporo. Saznajte što vas koči u daljnjem napretku. Možda možete tražiti savjet nadređenog kako bi se stvari pokrenule.

Nemojte prisiljavati partnera da vidi stvari na vaš način o kontroverznoj temi jer vas to može prikazati kao nepopustljivu osobu. Ostanite otvoreni i pomozite drugima u razvoju.


Škorpion

Nemojte dopustiti da se problemi nakupe ovog mjeseca, poduzmite neke korake da to spriječite. Kako se problemi ne bi ponavljali, važno je utvrditi što ih je prvo uzrokovalo. Primjerice, možda ste dobili opasku na rad zato što se niste držali vremenskog roka. Sada se pozorno usredotočite na svoje zadatke i poštujete rokove.

Isto tako, imajte razumijevanja za partnerove obveze. Ako on mora na poslovni put, pokušajte ne biti zabrinuti. Zadržite dobro raspoloženje.


Strijelac

Vaša stručnost, znanje i trud konačno će se isplatiti. Naime, postoji šansa da budete unaprijeđeni i dobijete više odgovornosti na poslu.

Ako želite održati blagostanje na privatnom polju, trebali biste umiriti svog ljubavnika ako se osjeća nesigurno. Nenamjerno ste kod partnera izazvali tjeskobu, a on vam to ne zna izraziti.

Nažalost, vaše zdravlje može biti nestabilno pa obratite pozornost na ono što jedete, kako trenirate i spavate li dovoljno.


Jarac

Uložitie vrijeme i energiju za povećanje prihoda kako biste poboljšali svoj životni standard. Važno je povremeno procijeniti svoju financijsku situaciju. Ako niste zadovoljni svojom trenutnom razinom prihoda, potražite načine da ih povećate. Razmislite o poduzetništvu ili dodatnom poslu.

Sada je izvrsno vrijeme za otvoreni razgovor s partnerom o vašim dugoročnim ciljevima i snovima.


Vodenjak

Nemojte se bojati izazova i prepoznajte da ste sposobni nositi se s teškim zadacima. Bez obzira na to kakvi su projekti u pitanju, možete ih uspješno prebroditi zahvaljujući svojoj stručnosti i trudu. To će, naravno, pozitivno utjecati na daljnji razvoj vaše karijere.

Prihvatite vlastite osjećaje prije nego što izrazite ljubav svom partneru. Nemojte samo izgovoriti "Volim te", a da niste o tome dobro razmislili!


Ribe

Nije dobra ideja pokrenuti novi projekt na poslu osim ako niste sigurni u svoju sposobnost upravljanja njime i ako imate sve resurse koji su vam potrebni. Isto tako, nemojte žuriti završiti projekt, to bi moglo naštetiti njegovoj kvaliteti.

Da bi vam i dalje cvjetale ruže u vezi, vodite računa o partnerovim osjećajima i neka vam uvijek budu prioritet.

Ako se borite sa stresom, možda biste trebali pokušati s meditacijom.

Linker
20. travanj 2024 11:36