Što vas čeka u travnju?

 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
Razdoblje ovna

Horoskop za travanj: Koji znak čeka financijski napredak, a koga velika ljubav?

Zvijezde imaju svoje planove za vas i ovog mjeseca

Ušli smo u razdoblje Ovna, a počelo je i proljeće. Saznajte što zvijezde spremaju za mjesec koji je pred nama. Hoćete li imati više sreće na ljubavnom ili poslovnom planu? Ili ćete ipak imati teško razdoblje? Evo što kaže astrologija.

Ovan

Razdoblje Ovna je započelo, a to će biti uočljivo i u vašoj motiviranosti. Iako će se obveze i pritisci na radnom mjestu povećati, vi ćete se s tim dobro nositi. Stariji kolege će vas pratiti, stoga budite oprezni. No nemojte se previše brinuti jer ćete vam posao donijeti dobit i vaša ušteđevina će rasti. Isto tako, mogli bi se pojaviti novi izvori prihoda.

Ovnovi koji su u vezi ili braku će napokon riješiti probleme koji duže traju pa će ljubav i povjerenje ponovno narasti.

Isto tako, ako ste iskusili neke zdravstvene tegobe, zdravlje će vam se poboljšati


Bik

Možda je vrijeme Ovna, ali i Bik će imati odličan mjesec. Karijera će vam cvjetati, a otvorit će se i prilike za napredovanje. Bikovi koji traže posao će nakon dužeg vremena dobiti odlične ponude. Sve to ukazuje i na to da će se vaša financijska situacija poboljšati. Poduzetnici bi mogli primiti izvore prihoda iz inozemstva.

Odnos s vašim partnerom će se poboljšati, ali parovi u dugim vezama moraju naučiti vjerovati jedno drugome.


Blizanci

Sve prepreke u karijeri bit će uklonjene i vaš put do uspjeha bit će jasan. Očekujte drastičan napredak u svom poslovnom životu ovog mjeseca. Poduzetnici mogu razmotriti i širenje poslovanja, ali i ulaganje u nove projekte o kojima već duže vrijeme razmišljaju. Isto tako, mogao bi se pojaviti novac koji dugo čekate.

Što se tiče ljubavi, partneru i vama bi odlično došao kratki bijeg za vikend. Međutim, pazite se svađa s članovima obitelji i nastojte ih izbjeći.

Tijekom travnja bi vam se mogle pojaviti želučane tegobe, stoga pazite koliko se izlažete stresu.


Rak

Ako je vaš posao vezan za inozemstvo, onda će vam ovaj mjesec donijeti puno uspjeha. Vjerojatno ćete dobiti priznanje od svog šefa. Svaka vaša odluka u poslu će se pokazati ispravnom. Studenti bi mogli dobiti priliku studirati u inozemstvu.

Obiteljska atmosfera bit će ugodna, a ljubavni život može biti pomalo nepredvidiv.

Što se tiče zdravlje, mogli bi vam se javiti bolovi u zglobovima.


Lav

Čini se da bi moglo doći do promjene vašeg radnog mjesta ili razmještaja. Možda će doći do nove poslovne prilike, a možda će neki od vas krenuti u novi poslovni pothvat ili proširiti postojeći posao. Dobra odluka bit će ulaganje u dionice.

Oni Lavovi koji vode pravne procese ili parnice, imat će presude u svoju koristi. U svemu što radite imat ćete podršku obitelji.

Jedino što bi ovaj mjesec moglo biti problematično je zdravlje. Pobrinite se za njega!


Djevica

Na karijernom planom moglo bi biti uspona i padova, a zaposleni bi se mogli suočiti sa stresom u uredu. Klonite se bilo kakvih svađa s kolegama, suradnicima ili nadređenima. Financijski rast će biti umjeren, nemojte ulagati novac u nove pothvate ili dionice.

Isto tako, moglo bi doći do sporova s braćom i sestrama u vezi obiteljske imovine pa nastojte to riješiti taktično.

U travnju biste mogli doživjeti kožne probleme.


Vaga

Radite u državnom ili javnom sektoru? Čeka vas povoljno razdoblje. Mogli biste napredovati, ali i dobiti dodatne odgovornosti. Ako se bavite poduzetništvom, možete istražiti nove dimenzije svog poslovanja i diverzificirati se u novim područjima. Vage koje su još uvijek učenici će steći više znanja i koristi timskim radom.

Ljubavni život bi vam mogao donijeti novu sreću, a oni koji su u dugim vezama mogu se nadati i vjenčanju. Odlična vijest je da će vam zdravlje biti netaknuto.


Škorpion

Ovo razdoblje će biti korisno za rješavanje pravnih procesa vezanih uz zemlju ili imovinu. Međutim, mogli bi se pojaviti problemi u ljubavnom životu. Škorpioni koji su u braku mogli bi doživjeti nesuglasice s partnerom oko određenih stavova i planova.

No vaša će financijska pozicija ostati jaka i novac bi mogao doći iz neočekivanih izvora. Kad je u pitanju zdravlje, sezonske promjene mogle bi utjecati na njega.


Strijelac

Ovoga mjeseca otvaraju se nove poslovne prilike za Strijelce. Poduzetnici bi mogli dobiti nove prilike za zaradu, a zaposlenici nove poslovne ponude. Studenti će morati puno učiti, ali taj trud će se isplatiti.

Imat ćete prekrasno razdoblje s obitelji, ljubavni život će vam cvjetati, a pojavit će se i više povjerenja prema voljenima.


Jarac

Morat ćete se potruditi ako želite napredovati na području karijere, ali trud će biti adekvatno nagrađen. To, naravno, znači da i pošteno obavljate svoj posao. Isto tako, pazite na one koji su ljubomorni na vas. Ako ste poduzetnik, vaš posao će cvjetati, a novi poslovi otvorit će vam vrata prihoda.

Zvijezde vam savjetuju da više vremena provedete s članovima obitelji.


Vodenjak

Na radnom mjestu bit će dostupne prilike za napredovanje, a na vrata vam može pokucati i ponuda za novi posao. Ovo će biti mjesec poduzetnika, i to trebate iskoristiti! Konkurencija na poslu dat će vam više snage za daljnji napredak.

Svaki nesporazum između vaše braće i sestara bit će uskoro riješen.


Ribe

Možda ćete se suočiti s izazovima na području karijere, a to znači da se mogu javiti neke prepreke i možda ćete patiti od neželjenog stresa. No vaši životni troškovi će se smanjiti, a ušteđevina će se povećati.

Među članovima obitelji može doći do svađa oko trivijalnih stvari. Slično, u ljubavnom životu mogu se pojaviti problemi.

Ako želite poboljšati zdravlje pazite na težinu jer bi to u budućnosti moglo dovesti do komplikacija.

Linker
13. svibanj 2024 10:08