- 150 g pečenih i oljuštenih lješnjaka
- 50 g kakao maslaca, otopljenog
- 2 žlice sitno naribanog kokosa
- 1 žlica kokosovog ulja
- 50 g meda ili agavina sirupa
Priprema:
- Pečene i oljuštene lješnjake ubacite u sjeckalicu te ih strpljivo meljite dok se ne pretvore u glatku tekućinu. Ovo može malo potrajati, ali budite uporni i po potrebi sve pomiješajte kako bi pokupili komadiće lješnjaka koje su se zalijepile za stjenke sjeckalice.
- Tako samljevenim lješnjacima dodajte otopljeni kakao maslac, kokos, kokosovo ulje te med ili agavin sirup po želji.
- Dobro sve pomiješajte i pospremite u male sterilne staklenke. Čuvajte u hladnjaku do 10 dana.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....