instagram nagradni natječaj

Uključi se i osvoji vrijedne poklon pakete iz Olivalove kolekcije smilje

Olivalova kolekcija smilje godinama je omiljena mnogim ženama ne samo u Hrvatskoj, nego i u regiji. I sada može biti vaša

Sudjelujte u našem nagradnom natječaju jer poklanjamo:

4 x Olival poklon paket koji sadrži:

  • micelarni gel Smilje

  • micelarna otopina 2u1 Smilje

  • njegujuće mlijeko Smilje

  • osvježavajući tonik Smilje

  • ekstra hidratantna krema Smilje

  • CC natural krema Smilje medium

  • aktivna maska Smilje

  • aktivni piling Smilje

  • zlatno ulje smilja


Sve što trebate napraviti je:

Nagradni natječaj traje do 8. studenog.


Prava kvaliteta proizvoda

Najtočniji pokazatelj kvalitete prirodne kozmetike svakako su neovisna priznanja, a upravo Olivalova kolekcija proizvoda kojima je okosnica snaga smilja, prva u Hrvatskoj i regiji od 2014. nositelj je NATRUE certifikata. NATRUE certifikat izdaje neprofitna organizacija sa sjedištem u Belgiji koja je osnovana 2007. godine i posvećena zaštiti i promociji prirodne i organske kozmetike diljem svijeta. Njihov je cilj podržati kvalitetu i korištenje prirodnih sirovina, a time i vidljivost proizvođača koji ispunjavaju najviše standarde kvalitete i integriteta u razvoju i izradi prirodne kozmetike. NATRUE certifikat moguće je dobiti isključivo uz prolazak svih strogo propisanih kriterija i praćenje NATRUE standarda.

Ispunjavajući sve ove stroge kriterije, nježnih formulacija bez parabena, umjetnih mirisa i bojila, mikroplastike, Olivalova kolekcija smilje godinama je omiljena mnogim ženama ne samo u Hrvatskoj, nego i u regiji.

Od micelarnih otopina, pjene, gela i tonika do hidratantne, regenerativne i bogate kreme, kolekcija sadrži niz pažljivo biranih proizvoda u novom ruhu koji zaokružuju njegu svih tipova kože lica, uključujući i osjetljivu. Prošlogodišnjim redizajnom proizvoda još jasnije je komunicirana sama namjena pojedinog proizvoda – od čišćenja, umivanja i toniziranja lica do njege kože lica i tijela.

Ova precizna komunikacija namjene pojedinih proizvoda, vrlo je pomno osmišljena i temeljena na brojnim istraživanjima i spoznajama o suvremenim trendovima u kozmetici. Već duže vrijeme ističe se važnost dvostrukog čišćenja kože lica jer poznato je kako zdravlje i ljepota kože započinju upravo čišćenjem. Osim u dosljednosti i temeljitosti, ključ je u tome da svatko za svoju kožu, bez obzira na njezin tip, pronađe učinkovite proizvode koji je neće dodatno isušiti.

Olival Micelarna otopina Smilje ili Micelarna otopina 2 u 1 Smilje bogate su eteričnim uljem smilja i ekstraktom aloe vere. Micelarna otopina Smilje je pogodna za blažu šminku i nečistoće, dok je Micelarna otopina 2u1 Smilje, zbog svoje dvofazne formulacije, izvrsna opcija kod jače šminke. Preporučuje se koristiti ih kao prvi korak u čišćenju kože lica. Za sve one koji preferiraju mlijeka za čišćenje oduševit će maziva i nježna tekstura Njegujućeg mlijeka Smilje. Bazirano na eteričnom ulju smilja i uljima sezama i noćurka, učinkovito uklanja šminku i čisti nečistoće. Za drugi korak, a ovisno o tipu kože lica, Olivalovi stručnjaci preporučuju umivanje Micelarnim gelom ili pjenom Smilje. Oba ova proizvoda kožu lica učinkovito čiste bez isušivanja i osjećaja zatezanja. Aloa vera umiruje i hidratizira, a ulje smilja regenerira ostavljajući na koži ugodan osjećaj mekoće i nježnosti.

Nakon temeljitog čišćenja kože, svakako se preporučuje korištenje Osvježavajućeg tonika Smilje za dodatnu hidrataciju kože, vraćanje pH ravnoteže te pripremu prije nanošenja seruma za lice.

Olivalove kreme od smilja već odavno su stekle kultni status. Bilo da birate njegu ovisno o godišnjem dobu jer poznato je da zimski uvjeti traže bogatiju njegu od ljetnih, ili prema tipu kože, Olival kreme na bazi smilja neizostavan su dio njege kože.

Pakirana u pomno odabranu ambalažu privlačnog dizajna koja čuva hranjivost prirodnih sastojaka i jasno komunicira širinu asortimana, ova kolekcija proizvoda s eteričnim uljem smilja zasigurno će privući sve one koji uživaju u njezi prirodnom kozmetikom hrvatske proizvodnje.

Linker
27. svibanj 2024 19:41