Organizatorice Maja i Nikolina

 FOTOGRAFIJE:
vikend izlet

Journey to Well - putovanje na koje želite otići

Ako baš nikada nemate vremena za sebe, a voljeli biste se posvetiti sebi - ovo je prava prilika za to


Poželite li otputovati negdje na nekoliko dana...? Sjesti u auto i odvesti se bar na kratko u neki drugi svijet..? Negdje gdje se čini kao da vrijeme stoji, negdje gdje će vikend trajati puno duže nego što vam inače traje.. Negdje gdje ćete se moći posvetiti sebi i stvarima koje vas vesele i opuštaju..

Možda se inače bavite yogom, možda vas yoga uopće ne privlači. Ali, volite se osjećati opušteno, otkriti snagu svoga daha i upoznati što sve vaše tijelo može.

Možda volite sudjelovati na radionicama posvećenim osobnom razvoju, a možda vas zanima izrada prirodne kozmetike i upotreba ljekovitog bilja.

Možda vas veseli otkrivati predjele u kojima još niste bili i volite šetnje koje neće biti prezahtjevne, ali će vas ispuniti dobrom energijom i taman dovoljno umoriti da slađe zaspete.

Na putovanju pod nazivom Journey to Well – sve možete, a ništa ne morate. Zvuči li vam to primamljivo?

image

Matić poljana

FOTOGRAFIJE:


Izlet u Gorski kotar

Taj vikend se zove Journey to Well i zove vas da period od 22 do 24 travnja ove godine provedete u zagrljaju šuma Gorskog kotara.

- Od petka do nedjelje, bavit ćemo se svojim mentalnim, fizičkim i energetskim zdravljem kroz kombinaciju yoge, radionica i izleta. Yogu ćemo otkrivati kroz asane, pranayame i zvučnu kupku, na radionicama ćemo otpuštati emocije koje nas preplavljuju te ćemo naučiti kako izraditi kozmetiku od ljekovitog bilja (macerate, tincture, balzam, gavezovu mast..), a kroz izlete ćemo uz stručno vodstvo upoznati ljepote Lokvarskog jezera i park šume Golubinjak. Ovo holističko putovanje pokazat će vam koliko dobrobiti se krije u jednostavnim stvarima - u bivanju u prirodi, u bavljenju svojim tijelom i duhom, u odličnoj lokalnoj hrani te u vremenu sa sobom i ženama koje misle isto kao i vi - kažu organizatorice Nikolina i Maja.

image
FOTOGRAFIJE:

Ako baš nikada nemate vremena za sebe, a voljeli biste se posvetiti sebi - ovo je prava prilika za to.

Više informacija i detaljan program pronađite OVDJE.

Linker
20. travanj 2024 02:41