NOVI MODEL PRIKUPLJANJA

ZG Holding pozvao predstavnike suvlasnika stambenih zgrada: ‘Pošaljite nam zahtjeve za bokseve za otpad‘

Zahtjev za pisanim mišljenjem zainteresirani predstavnici suvlasnika trebaju dostaviti do 28. travnja.

Zagrebački Holding/Ilustracija

 Boris Kovacev/Cropix

Iz Zagrebačkog holdinga - podružnice Čistoća u ponedjeljak su pozvali predstavnike suvlasnika koji nisu u mogućnosti postaviti spremnike za odlaganje otpada unutar svoje nekretnine da podnesu zahtjev za iskazivanje interesa o postavljanju bokseva za spremnike na javnoj površini.

"Pribavljanje navedenog mišljenja nužno je radi daljnjeg postupka dobivanja konačnog rješenja od strane Grada Zagreba za postavljanje tipiziranih bokseva za komunalni otpad koji se nalaze na javnoj površini, budući će se na javnim površinama moći nalaziti samo spremnici za komunalni otpad za koje je dobiveno odobrenje za zauzimanjem javne površine", priopćio je Zagrebački holding.

Zahtjev za pisanim mišljenjem zainteresirani predstavnici suvlasnika ili druge osobe koju korisnici usluge sporazumom ovlaste, trebaju dostaviti do 28. travnja na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu: Zagrebački holding d.o.o. Podružnica Čistoća, Radnička cesta 82, 10 000 Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:05