RADOVI U ZAGREBU

Zbog sanacije podvožnjaka zatvara se Zagrebačka cesta; evo koji su obilazni pravci

Građani su zamoljeni da obrate pozornost na privremeno postavljeno signalizaciju te da budu strpljivi zbog mogućih poteškoća u prometu

Podvožnjak u Zagrebačkoj

 Google Maps

Zbog sanacije željezničko-cestovnog podvožnjaka na Zagrebačkoj cesti, Zagrebačka cesta na dijelu od Prilaza baruna Filipovića do Tomislavove ulice, od petka 28. srpnja do subote 26. kolovoza, bit će zatvorena za sav promet, priopćeno je u utorak iz zagrebačke gradske uprave.

Obilazni pravci u smjeru sjever-jug bit će Zagrebačka (sjever) - Prilaz baruna Filipovića - Selska - Zagorska - Tomislavova - Zagrebačka (jug), a u smjeru juga Zagrebačka - Tomislavova - Zagorska - Selska - Ilica - Zagrebačka (sjever).

Zbog izvođenja radova kretanje pješaka pothodnikom također će biti onemogućeno, izvijestio je u utorak Ured gradonačelnika Zagreba.

Pješake mole da radi vlastite sigurnosti koriste obilazne pješačke pravce te da za siguran prijelaz željezničke pruge koriste pothodnik Selska. Također, građane mole da obrate pozornost na privremeno postavljeno signalizaciju, a apelira se na strpljenje zbog mogućih poteškoća u prometu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:58