PIROMUZIČKE ATRAKCIJE

VIDEO: NEBO IZNAD BUNDEKA Zbog grmljavine i pljuskova finalna večer Međunarodnog festivala vatrometa prebačena za srijedu

 
Vatromet nizozemske ekipe Heron Fireworks na Bundeku
 Ronald Goršić / CROPIX

Prošli vikend spektakularnim izvedbama započelo je 19. Međunarodno izdanje festivala vatrometa na Bundeku i dovelo nam vodeće europske ekipe koje su svojim piromuzičkim izvedbama oduševile brojne posjetitelje.

Jedna od najpopularnijih manifestacija visoko kotira u svjetskim piromuzičkim krugovima i jedinstvena je u ovom dijelu Europe. Nakon fantastičnih europskih prvaka Heron Fireworks, koji su svojim zavidnim dugogodišnjim iskustvom oduševili posjetitelje u petak 14.6., u subotu je red došao na estonske čarobnjake Pycrom, koji su svojim neobičnim kreacijama pokazali zašto su jedna od najtraženijih piromuzičkih ekipa u Sjevernoj Europi.

U muzičkom dijelu nastupio je Željko Bebek i raspjevao mnogobrojne posjetitelje, koji su tražili i po nekoliko biseva. Nažalost zbog loših vremenskim uvjeta-grmljavinskih pljuskova, samo finale nije se moglo održati u nedjelju, pa su organizatori, kako bi publici ipak mogli priuštiti finalnu večer sa najnovijim piromuzičkim atrakcijama, veliko finale prebacili na srijedu 19.6.

"Gospodari paljenja neba" - Pirotehnika Mirnovec - priuštit će tako nezaboravan piromuzički doživljaj taman prije prvih ljetnih spajanja praznika, a u muzičkom dijelu finala nastupit će Gazde.

Za najmlađe je pripremljen Dječji vatromet, veliki luna park i humanitarno puštanje lanterni za pomoć udrugama Krijesnica i Veliko srce malom srcu, koje su ove godine u velikom broju krasile zagrebačko nebo.

Zagreb, 140619.
Bundek.
Medjunarodni festival vatrometa. Festival se odrzava uz jezero Bundek a trajat ce od 14. do 19. lipnja.
Na fotografiji: posjetitelji.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX

U srijedu se održava i zadnji krug nagradne igre 'Iz svijeta vatrometne čarolije u zabavne ljetne avanture' - svi posjetitelji kupnjom ulaznice ulaze u nagradno izvlačenje za jednodnevnu ulaznicu u Fun park Biograd.

U finalnoj večeri bit će, dakako, proglašen i najbolji vatromet. Odlična zabava i spektakularno piromuzičko finale, koje će ove godine biti začinjeno dodatnim atrakcijama iz svijeta vatrometa, zasigurno će kao i protekla dva dana priuštiti mnogim posjetiteljima dobar provod i doživljaj predivnih prizora na zagrebačkom nebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:47