HOLDING DEMANTIRA

Veliki preokret: Šegota povukao ostavku s mjesta šefa Gradskih groblja, nastavlja posao!

U nalazu kontrolnog ureda Grada Zagreba je jednoznačno navedeno da u podružnici nisu pronađene nikakve nepravilnosti
Patrik Šegota
 Darko Tomas/Cropix

Patrik Šegota je povukao svoju ostavku na mjesto šefa podružnice Gradska groblja Zagrebačkog holdinga, javlja Dnevnik.hr.

- Nastavno na natpise u sredstvima javnog priopćavanja o nalazu kontrolnog ureda Grada Zagreba, koji je vršio izvode u podružnici Gradska groblja te dostavio pozitivno izvješće u kojem je jednoznačno navedeno da u podružnici nisu pronađene nikakve nepravilnosti, želimo vas izvijestiti da je gospodin Patrik Šegota u dogovoru s gradonačelnikom Milanom Bandićem odlučio povući svoju ostavku i nastavit će obnašati funkciju voditelja podružnice do isteka mandata, stoji u priopćenju Zagrebačkog holdinga.

Podsjetimo, Šegota je podnio ostavku nakon što su mediji otkrili da je raspisao javni poziv za desetogodišnji zakup zemljišta na četiri unosne lokacije na groblju Mirogoju.

Na natječaju koji je trajao tek četiri radna dana pobijedile su četiri tek osnovane tvrtke. Sve četiri ponude bile su jednako vrijedne - 3510 kuna.

Holding demantira: Nismo zaprimili nikakav dokument

Predsjednica uprave Zagrebačkog Holdinga Ana Stojić Deban je na konferenciji za novinare demantirala informacije koje su se pojavile u medijima da je voditelj podružnice Gradska groblja Patrik Šegota povukao svoju ostavku na tu dužnost.

Stojić Deban je istaknula da je Šegota dao ostavku 9. studenog koja je procesuirana i da je na tu dužnost imenovana nova osoba. Mediji su objavili i priopćenje Zagrebačkog Holdinga o vraćanju na funkciju Šegote, a Stojić Deban istaknula je kako Holding nije autor tog objavljenog priopćenja.

“Holding nije izdavao pisana priopćenja niti je zaprimio dokument povlačenja ostavke gospodina Šegote”, kazala je Stojić Deban.

Na konferenciji za medije novinarka je ustvrdila kako u posjedu ima snimku gradonačelnika Milana Bandića, kako se nakon Kolone sjećanja u Vukovaru nalazi u restoranu s puno ljudi, bez da nosi masku.

Zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević kazala je da nije upoznata sa sadržajem snimke, ali da sumnja u njenu autentičnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:39