JELENA PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ

‘Uništavaju li se masovno dokumenti u Holdingu i gradskoj upravi? To su zlonamjerne objede‘

Jelena Pavičić Vukičević kazala je da život u Gradu Zagrebu neće stati te da će to stranka zagarantirati
 Boris Kovacev/Cropix

Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba Jelena Pavičić Vukičević dala je izjavu za medije te kazala da je osnovni prioritet obnova objekata nakon potresa, prenosi Dnevnik.hr.

Kazala je kako je idućeg tjedna čeka niz sastanaka s pročelnicima te da ja zadatak da se do izbora utvrde prioriteti.

- Život Milana Bandića je stao, ali ne smije stati život u Gradu Zagrebu. Mi smo svi danas ovdje kako bismo vam to zagarantirali - kazala je.

Na pitanje je li istina da se masovno uništavaju dokumenti u Holdingu i Gradskoj upravi, kazala je da je krenula kampanja i da će biti raznih podmetanja.

- Pa smo čuli da imaju svoje ljude koji im kao dojavljuju stvari. Svaki dokument koji uđe u Gradsku upravu ima svoj urudžbeni broj. Ja ne znam kako bi neki mogao nestati. A najviše dokumenata dolazi elektroničnom poštom. Ne znam je li ih uopće moguće uništiti. Tu objedu, takve ružne riječi i to samo jedan dan nakon posljednjeg ispraćaja smatram zlonamjernim i nadam se da će naši sugrađani shvatiti. Mi se trebamo nadmetati programima. Bojim se da to nismo vidjeli - kazala je.

- Za nas kažu da smo uhljebi, neznalice, da nismo stručni. Mislim da će ovaj krug ljudi dokazati da to nije istina - kazala je.

- Mislim da sam ja na zadnjim izborima uspjela dobiti jedva 200-ak glasova. Tu nešto onda ne štima - dodala je Pavičić Vukičević, prenosi Dnevnik.hr.

- Ja imam odgovornost prema stranci, kolegama, mojim sugrađanima. Dopustite da mi kao Gradska uprava prvo odradimo posao za kojeg smo izabrani. Ovo o čemu pričamo su neka buduća vremena. Cilj je prvo odraditi ovaj ciklus - kazala je na pitanje je li se predomislila, odnosno hoće li se ipak kandidirati na lokalnim izborima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:58