DIVLJAŠTVO U DUBRAVI

U Zagrebu pucao iz kalašnjikova i sve prenosio uživo na internetu, policija mu ubrzo pokucala na vrata

Pušku iz koje je prethodno pucao, 25-godišnjak je kasnije odbacio u dvorište obližnje kuće, priopćila je policija

Kalašnjikov iz kojeg je u Dubravi pucao 25-godišnjak

 PU zagrebačka

Policija je kazneno prijavila 25-godišnjaka koji je u srijedu navečer uživo prenosio sebe kako kalašnjikovom puca u prometni znak u zagrebačkoj Dubravi. Prijavljen je za dva kaznena djela, a nakon uhićenja pušten je da se brani sa slobode.

Zagrebačka policija o podnošenju prijave izvijestila je na svojim web stranicama.

image

Propucan prometni znak u Dubravi

PU zagrebačka

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te Oštećenje tuđe stvari.

Sumnja se da je osumnjičeni na nezakonitom tržištu nabavio automatsku pušku marke crvena zastava s pripadajućim okvirom i streljivom te je 1. veljače 2023. godine u večernjim satima objavio video, odnosno prijenos uživo na društvenoj mreži, u kojem je prikazao kako iz navedene puške ispaljuje više hitaca u prometni znak za usmjeravanje prometa koji se nalazi na području Dubrave. Tom prilikom oštetio je navedeni znak na način da je nastalo više rupa od streljiva. Potom je pušku iz koje je prethodno pucao odbacio u dvorište obližnje kuće.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici podnijeli su kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu - navodi se u priopćenju.

image

Kalašnjikov iz kojeg je u Dubravi pucao 25-godišnjak

PU zagrebačka
image

Propucan prometni znak u Dubravi

PU zagrebačka
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:56