UNIŠTENI PORSCHE

Prizor koji je šokirao Zagrepčane: Vozač se htio isparkirati između stupića, nije dobro završilo

Vozač Porschea Cayennea nije mario što su se dijelovi karoserije doslovno razletili po kolniku
 Snimio čitatelj

Tko se god jučer oko 16.30 sati našao u Kumičićevoj ulici u Zagrebu ostao je zatečen nesvakidašnjim potezom vozača kraj kojeg je na suvozačevu mjestu sjedila i ženska pratnja.

Naime, skupocjeni terenac dolazeći iz pravca Svačićeva trga prvo se "uparkirao" u metalne stupiće na istočnoj strani ulice da bi se potom, brže-bolje, pokušao iskobeljati iz nastale situacije. Kako? Malo u rikverc, pa malo u prvu po gasu i potom skretanje na kolnik pa dalje u nepoznato.

Pritom, kao što je vidljivo na snimci koja kruži ujedno i društvenim mrežama, vozač Porschea Cayennea nije mario što se dijelovi karoserije doslovno razlijeću po kolniku i preko kojih potom prelazi s terencem i odlazi u smjeru Miramarske.

- Vjerojatno čovjek ima kasko osiguranje pa će lako riješiti popravak. Pravo je sreća da nikoga u tom trenutku udarca u stupiće nije bilo na pločniku. Radovi su nam na ovom potezu već duže vrijeme i reguliran je promet znakovima, a ovi stupići su postavljeni tu upravo kako bi pješaci bili sigurni, a i kako se razna vozila ne bi zaustavljala jer su se tako znale stvarati još veće gužve nego inače - kaže za Jutarnji jedna stanarka zgrade ispred koje se dogodila nesreća.

Iz PU zagrebačke kažu da su jučer oko 16.30 sati dobili dojavu o naletu osobnom automobila na više stupića. Prema onom dosad utvrđenom, nepoznati je vozač vozio nepoznato vozilo u smjeru juga po Kumičićevoj te je udario u metalne zaštitne stupiće.

- Nastala je samo materijalna šteta, a kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaska vozača je u tijeku - rekli su nam iz zagrebačke policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 04:32