OBJE SU KAŽNJENE

Dramatičan prekid veze u zagrebačkom kafiću: Djevojku zalila pivom, razbila čašu i zarezala je po ruci

Ana je ispričala kako je ona zapravo još ranije prekinula s Janom, no ona to nikako nije mogla podnijeti

Ilustrativna fotografija

 Juan Lopez Ruiz/Alamy/Alamy/Profimedia

Ljubavnice Jana i Ana proglašene su krivima i osuđene zbog sukoba u kafiću, polijevanja pivom i razbijanja čaša.

Sve se dogodilo potkraj kolovoza u 18 sati u kafiću Meandriss u Zagrebu. Djevojke su se našle kako bi preispitale svoju vezu te su naručile jedno pivo i dvije čaše. No kad je Jana rekla da želi raskinuti ljubavnu vezu dugu osam godina, Ana ju je polila pivom, piše u presudi.

Jana joj je vratila istom mjerom, nakon čega je snažno lupila čašom o čašu koje su držale u rukama te nanijela objema ozljede. Jana je na sudu sve priznala, piše portal Danica.hr.

“Rekla mi je da me vidjela s bivšim suprugom, što me jako uzrujalo jer sam bila emotivno vezana za nju. Polile smo se pivom, a ja sam lupila svojom čašom o njezinu te smo obje ozlijeđene. Žao mi je zbog svega. Nakon toga, ponekad popijemo kavu, a nekad Ana samo okrene glavu od mene”, rekla je Jana.

Ana je pak ispričala kako je ona zapravo još ranije prekinula s Janom, no ona to nikako nije mogla podnijeti.

“Ponekad sam se s njom nalazila prijateljski kako bih joj pomogla da prihvati da nas dvije više nismo skupa. Toga dana sjedila sam u kafiću i pila kavu kad je došla Jana i naručila jedno pivo i dvije čaše. U tom razgovoru Jana je i dalje pričala svoju priču i nikako nije prihvaćala da nismo u ljubavnoj vezi, na što sam ja reagirala i zalila je pivom, a ona je nakon toga zalila mene, razbila čaše i zarezala me po palcu desne ruke. Nakon toga Jana je ustala i otišla, a mene je vlasnik kafića odvezao u bolnicu jer sam jako krvarila i nije bilo vremena čekati hitnu pomoć”, svjedočila je Ana.

Jana (43) osuđena je na kaznu od 250 njemačkih maraka, odnosno 942,50 kuna, a Ana mora platiti 50 maraka, odnosno 188,50 kuna, odlučila je prekršajna sutkinja. Presuda je pravomoćna, piše Danica.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:35