SLAVKO KOJIĆ

Bivši Bandićev pročelnik za financije: ‘Ne bih Tomaševiću bio u koži. Situacija je složena‘

- Neki dio voznog parka mora postojati, ali ne u opsegu u kakvom je bio do sada, kaže Kojić
Slavko Kojić
 Bruno Konjevic/Cropix

Bivši pročelnik za financije Milana Bandića, Slavko Kojić, osvrnuo se u Dnevniku Nove TV na posao koji čeka novog zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

Kaže da novi vladajući nisu ni svjesni što ih čeka.

- Ne bih mu bio u koži, situacija je složena, nije nerješiva. Ali se ne može riješiti u kratkom roku, rekao je bivši gradski pročelnik za financije Slavko Kojić za Dnevnik Nove TV.

Slijedi rebalans proračuna za koji su iz Možemo! obećali da manjkove neće krpati preko leđa građana većim računima za vodu ili odvoz smeća.

- Nas je boljela glava, a njih može samo više, jer nisu otklonjeni generatori manjka prihoda nad rashodima i zato što su novi sad to trebaju riješiti. A mi smo malo na slobodi, rekao je Kojić.

Osvrnuo se i na činjenicu da se vozni park neće obnavljati. Novi gradonačelnik želi provjeriti treba li gradu 151 vozilo.

- U tom smislu neki dio voznog parka mora postojati, ali ne u opsegu u kakvom je bio do sada. Što će biti s ovima u kojima se voze pročelnici, ne znam, to je stvar njegovih prioriteta. Možda se budu biciklima vozili, ja ne znam, dodao je bivši pročelnik za financije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 06:55