BOLESNO IŽIVLJAVANJE

Zlostavljač iz BiH pobjegao preko granice? Djevojku skinuo golu, pretukao pa tjerao da šmrče speed

Žena je po cičoj zimi na sarajevskoj planini doživjela neviđeno poniženje zbog ljubomore
Gazvan Ghanomeh
 Facebook

Ghanomeh Gazvan iz BiH koji je u prosincu prošle godine na planini Igman zbog ljubomore brutalno maltretirao sada bivšu djevojku skinuvši je golu na cičoj zimi još uvijek je u bijegu, a za njim je raspisana tjeralica, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo, javlja Dnevni avaz.

Svim policijskim patrolama dostavljeni su njegovi podaci i opis te se intenzivno traga za zlostavljačem koji je od prije poznat policiji. Avaz neslužbeno doznaje kako istražitelji strahuju da je osumnjičeni napustio granice BiH.

Potraga je raspisana i za njegovim vozilom Opel Vectra koji je koristio prilikom otmice nesretne žene. Izvor blizak istrazi otkrio je kako je priveden i Gazvanov prijatelj u čijoj je kući na području Ilidže par bio neposredno prije otmice.

Brutalno iživljavanje nad ženom dogodilo se 15. prosinca nakon što je Gazvan u mobitelu partnerice pronašao poziv od njene prijateljice s kojom joj je prethodno zabranio druženje.

Žena je na sarajevskoj planini doživjela neviđeno poniženje: Gazvan ju je golu snimao mobitelom, brutalno je pretukao i tjerao je da zajedno s njim šmrče speed koji je prosuo po haubi.

Kada ju je oslobodio i dozvolio joj da se odijene Gazvan je žrtvi zaprijetio da će je ubiti ako slučaj prijavi policiji te da će joj ubiti majku ako mu ne donose 3000 KM.

Nakon toga ju je pustio da uđe u autobus i ode kući. Pretučena djevojka ništa nije govorila sve dok njezini roditelji nisu otkrili o čemu je riječ te su je u policijsku postaju i sve prijavili, javlja Dnevni avaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 22:49