TRAGIČNA NESREĆA

ŽIVOTNA DRAMA LIJEPE KASKADERKE Sudjelovala je u sceni potjere na motoru, zabila se u metalni nosač kamere i završila u komi

Da nesreća bude veća, nesretna 32-godišnja Olivia prilikom sudara nije nosila zaštitnu odjeću zbog zahtjeva scene koja je snimana

Britanska kaskaderka nalazi se u stanju medicinski inducirane kome nakon teške motorističke nesreće na snimanju filma Resident Evil: Final Chapter u Južnoj Africi.

Kaskaderka Olivia Jackson, koja se pojavljuje i u zadnjim Ratovima zvijezda, sudjelovala je u sceni potjere na motoru i zaradila teške ozlijede glave i probijena pluća nakon sudara s metalnim nosačem kamere.

Da nesreća bude veća, nesretna 32-godišnja Olivia prilikom sudara nije nosila zaštitnu odjeću zbog zahtjeva scene koja je snimana.

Njen suprug i kolega kaskader David Grant na svojoj je Facebook stranici poručio da se "žestoko bori" i da je čvrsta.

Ona je moja inspiracija, napisao je i zahvalio se svima na podršci koju joj prenosi svakoga dana u bolnici šaptanjem na uho.

Prema izvorima britanskog Suna, metalni nastavak kamere se pokvario prilikom snimanja scene i nije se podigao kad se kaskaderka približavala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 17:59