SAMOTNI ROĐENDAN

Žena mu organizirala ‘orgije iz snova‘, a on pobjegao. Njegovo objašnjenje šokiralo je TV gledatelje

Na svoj rođendan sam odletio je zrakoplovom u Italiju jer je njegova supruga previše ‘zaglibila‘ u planiranju orgije iz snova

Couples Therapy, BBC 2

 Screenshot Youtube

Gledatelji reality showa koji se prikazuje u Velikoj Britaniji kritizirali su supruga koji je na svoj rođendan sam odletio zrakoplovom u Italiju jer je njegova supruga s kojom je u braku 23 godine previše 'zaglibila' u planiranju njegove orgije iz snova.

Annie i Mau iz Philadelphije predstavljeni su u reality showu na kanalu BBC 2, u kojem četiri para iz stvarnog života razgovaraju o svojim problemima u vezi s terapeutkinjom, dr. Ornom Guralnikom.

Annie i Mau govorili su o njegovom rođendanu koji je bio težak trenutak za njihovu vezu jer je Mau otkazao seks orgiju koju je njegova supruga organizirala za njega jer je bio 'previše pomno isplaniran'.

Mau je otkrio da želi 'nultu odgovornost' te da želi imati onoliko 'spektakularnog, entuzijastičnog i iskrenog seksa koliko želi, bez previše truda s njegove strane'.

I tako umjesto da uživa u 'seks-zabavi' koju mu je priredila supruga, odlučio je otputovati u inozemstvo kako bi svoj rođendan proveo sam.

"Njegov je rođendan uvijek velika stvar. Bila sam neuspješna 20 godina, no prije dvije godine sam se izvukla. Planirala sam taj veliki vikend. Toliko sam se trudila, ali zbog svog fokusiranja na planiranje rođendanskog vikenda, nisam bila pažljiva tijekom tjedna koji mu je prethodio. Rekao mi je da krivo radim, da ne slušam i ne razumijem. A ja sam mu odgovarala u stilu - psst, samo pričekaj do vikenda. Onda mi je rekao: 'Otkaži sve, ne idem s tobom. Ne želim ovo i usput, gdje mi je putovnica?' I onda je otišao u Italiju", ispričala je Annie.

Gledatelji su bili šokirani ovim priznanjem, a terapeutkinja je rekla da je rad s klijentima poput Maua 'iscrpljujuć'.

"Mau je razočaran, a ne shrvan, jer mu supruga nije organizirala rođendansku orgiju baš onako kako si je on to zamislio. Poštovanje terapeutkinji, kako može zadržati ozbiljno lice", komentirao je jedan gledatelj na društvenim mrežama.

"O moj Bože, koji ti je vrag, Mau?", komentirao je drugi, dok je jedna gledateljica komentirala: "Radila sam s toliko klijenata koji su bili poput Maua i svi su bili iscrpljujući."

Muškarac je pokušao objasniti terapeutkinji zašto je bio toliko razočaran predloženom rođendanskom orgijom, priznavši da želi spontani, strastveni seks koji je bio upropašten pretjeranim planiranjem.

"Moje potrebe nisu komplicirane. Potpuno sam transparentan i vrlo komunikativan u pogledu onoga što želim te sam također vrlo dosljedan. Osoba sam s kojom je najlakše izaći na kraj. Sve što želim je, pokušavam smisliti kako to reći a da ne zvuči grozno, ono što želim je da nemam nikakvu odgovornost. Želim seks oko kojeg se ja neću morati pomučiti, bez imalo razmišljanja i seks koji mora biti spektakularan, entuzijastičan i iskren. Što se tiče, primjerice, tog rođendana, ona je ulagala previše truda", rekao je Mau.

image

Annie i Mau

Screenshot Youtube

Seks-zabava, koja je uključivala 'kostime, dominu i seks u troje' za Maua nije bila nikakvo iznenađenje jer je Annie 'bila toliko oduševljena da to nije mogla zadržati za sebe'.

"Primijetio sam da Annie radi ono što ona želi za mene, umjesto da radi ono što ja želim da napravi za mene", objasnio je Mau terapeutkinji. Dr. Orna nastavila je s pitanjima pa ga je među ostalim pitala i smatra li da je Annie projicirala svoje seksualne želje umjesto njegovih.

"Ne baš. Sve što je planirala organizirati bilo je ono što je njezin opis onoga što misli da ja želim, ali kao da nikada nije slušala što ja želim", odgovorio je muškarac.

Annie pak smatra da bi zabava bila uspješnija da je bila organizirana na 'nasumičnu subotu', a ne na njegov rođendan jer je tako pritisak da se mora uživati bio prevelik. Dodala je da je 'to zamka u koju upadaju svake godine'.

Mau je nastavio izražavati svoje frustracije: "To je to, to je to veliko slavlje? To je ono što dobijem nakon 25 godina koje sam proveo kao Gospodin savršeni, to je to? Onda ne, hvala. Jednostavno me ne zanima."

Annie je tada naglasila da je to zvučalo kao da Mau želi majčinsku figuru u svojoj partnerici, a njezino je opažanje terapeutkinja opisala kao 'duboko'.

Terapeutkinja je upitala Maua zašto je 'loše' planiranje rođendanske zabave imalo tako snažan loš utjecaj na njihov odnos, no Mau je inzistirao na tome da se jednostavno 'osjećao razočarano zbog ishoda svog rođendana'.

image

Couples Therapy, BBC 2

Screenshot Youtube
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:12