RUBY FRANKE

YouTube mama iz pakla i njezina suradnica idu u zatvor: ‘Oduzela sam vam sve sigurno i dobro‘

Franke se na sudu tijekom izricanje kazne ispričala svojoj djeci te rekla da je vjerovala da je "tama svjetlo, a ispravno krivo".

Ruby Franke i partnerica Jodi (lijevo) i njena djeca (fotografije s njenih društvenih mreža)

Ruby Franke, 42-godišnja majka šestero djece koja je na online video platformi YouTube roditeljima davala savjete o roditeljstvu i odgoju djece, osuđena je u utorak na četiri zatvorske kazne, piše The Guardian.

Franke, čiji je YouTube kanal 8 Passengers svojevremeno imao 2,3 milijuna pretplatnika, uhićena je nakon što je njezin neuhranjeni, ranjeni i svezani 12-godišnji sin iz doma 54-godišnje vlasnice tvrtke za savjetovanje ConneXions Jodi Hildebrandt izašao kroz prozor te od njezinog susjeda zatražio hranu i vodu.

Jedna od Frankeinih kćeri kasnije je u Hildebrandtinom domu zatečena u sličnom stanju.

Franke i Hildebrandt izjasnile su se u prosincu 2023. godine krivima za teško zlostavljanje djece.

Svaka od četiri zatvorske kazne na koje je Franke osuđena iznosi između jedne i 15 godina. Hildebrandt je osuđena na istu zatvorsku kaznu kao i Franke.

Franke se na sudu tijekom izricanje kazne ispričala svojoj djeci te rekla da je vjerovala da je "tama svjetlo, a ispravno krivo". "Sve bih napravila za vas. Oduzela sam vam sve mekano, sigurno i dobro", rekla je Franke.

Hildebrandt je tada rekla da želi da Frankeina djeca ozdrave, kako u fizičkom, tako i u duhovnom smislu.

Franke je bila poznata po svojoj strogoći, a njezini su je gledatelji socijalnim radnicima prijavili kada je njezin 15-godišnji sin Chad 2015. godine rekao da je sedam mjeseci spavao na vreći za sjedenje.

Franke i njezin suprug Kevin jednom su prilikom svojoj djeci rekli da im Djed Božićnjak neće donijeti darove jer su sebični i nisu reagirali na kazne - čišćenje podova i ostanak kod kuće tijekom školske godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:01