SKUPOCJENO VOZILO

Vučićev kum s McLarenom skrivio teški sudar, novinare okružili sumnjivi tipovi: ‘Kako ste saznali za ovo?!‘

Iako su novinari od njih pokušali doznati zašto su ih okružili, nisu željeli odgovoriti

Prometna u Beogradu

 Nova.rs Screenshot/

Nikola Petrović, bivši generalni direktor Javnog poduzeća "Elektromreža Srbije" i kum predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, sudjelovao je u prometnoj nesreći na Dedinju u kojoj su povrijeđene dvije osobe, kako izvještava Nova.rs.

Naime, Petrović je upravljao vozilom marke "McLaren" kada se zabio u ogradu u Užičkoj ulici kod broja 46.

Tom prilikom je srušio tri stuba i udario u automobil "Opel Corsa". Kako javlja Nova.rs, povrijeđene su dvije žene koje su prevezene u Urgentni centar.

Prema neslužbenim informacijama, kum predsjednika Srbije Aleksandra Vučića ulazio je u Užičku iz sporedne ulice i nije propustio "Opel Corsu" kada je došlo do sudara. Nakon dolaska na mjesto događaja ekipa portala Nova.rs zatekla je vozilo AMSS-a (Auto-Moto Savez Srbije), kao i JKP Parking servisa i dva policijska automobila.

Nikola Petrović, navode, cijelo je vrijeme bio u policijskom vozilu s kapuljačom na glavi, što je zabilježio i fotoreporter Nove.rs.

Sa McLarena su skinute tablice, a pripadnici MUP-a nisu dozvolili da njegov automobil preveze AMSS, već, kako su rekli, to mora da učini Parking servis. Cijelo vrijeme uz ekipu Nove.rs, kako izvještavaju, stajalo je nekoliko muškaraca koji su ih praktički okružili. Iako su od njih pokušali doznati zašto su ih okružili, nisu željeli odgovoriti.

Pripadnik MUP-a koji je regulirao promet u Užičkoj ulici nekoliko je puta zamolio novinare da mu kažu kako su saznali za ovu saobraćajnu nesreću i "što tu rade". Iz MUP-a su za Nova.rs potvrdili da se dogodila prometna nesreća i da su dvije osobe povrijeđene, ali nisu otkrili identitet sudionika ove prometne nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 17:10