KONTROVERZNI KANDIDAT

VIDEO: PROCURILA NOVA TRUMPOVA DEGUTANTNA SNIMKA Desetogodišnju djevojčicu pitao kuda ide, pa rekao u kameru: 'Za 10 godina ona će mi biti djevojka'

 Screenshot

Republikanski kandidat za američkog predsjednika Donald Trump u posljednje vrijeme suočava se s mnoštvom optužbi za seksualno uznemiravanje žena, a snimke koje to dokazuju samo niču.

Naime, sada se internetom proširila snimka iz 1992. na kojoj, tada 46-godišnji Trump gleda u skupinu djevojčica i govori kako će mu jedna od njih za 10 godina biti cura.

Video je nastao na snimanju božićnog izdanja emisije Entertainment Tonight u Trump Toweru u New Yorku, a objavio ga je CBS News u srijedu navečer.

Na snimci se čuje Trump kako pita djevojčicu ide li gore pokretnim stepenicama, a onda mu odgovara potvrdno.

Nakon toga Trump se okreće prema kameri i izgovara spornu rečenicu: - Za 10 godina će mi biti djevojka. Možete li to vjerovati? - kazao je.

To nije prvi put da se Trump spomenuo svoj interes za mlađe djevojke.

Naime, 2006. je slično komentirao i svoju vlastitu kći Ivanku Trump.

- Rekao sam da Ivanka nije moja kći, možda bi mi bila cura - kazao je Trump.

Podsjetimo, nakon što je prošlog tjedna u javnost isplivala skandalozna snimka na kojoj Trump u društvu tadašnjeg voditelja televizijske emisije Access Hollywood krajnje vulgarnim jezikom govori o ženama i njegovom ponašanju prema njima, New York Times objavio je ispovijest i dviju žena koje su prvi put javno progovorile o Trumpu kao seksualnom predatoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 19:17