'NAJGORI OD NAJGORIH'

VIDEO Pogledajte nevjerojatan trenutak kada se otac ubijene djevojke suočio s manijakom!

 Screenshot YouTube

Sudnica u okrugu Cuyahoga u američkoj državi Ohio u četvrtak je bila poprište nemilih scena. Otac žrtve koju je ubio osuđivani seksualni prijestupnik nije mogao izdržati njegove provokacije i zaletio se na manijaka pred cijelom sudnicom, nedugo nakon što je ovaj osuđen na smrt zbog ubojstva tri žena, javlja abc.

Van Terry, otac Shirelldae Terry, na sudu je svjedočio i okrenuo se prema ubojici Michaelu Madisonu, kada mu je ovaj uputio posprdni smiješak. Bilo je to previše za Van Terryja koji je odmah krenuo prema Madisonu, ali su ga zaustavili šerifovi zamjenici i izveli ga ispred zgrade suda.

Sutkinja Nancy McDonnell nije željela isprazniti sudnicu, te je nakon 15-ak minuta saslušanje nastavljeno. Sutkinja je prihvatila preporuku porote da se Michaela Madisona (38) osudi na smrtnu kaznu, iako je mogao dobiti i kaznu doživotnog zatvora bez mogućnosti pomilovanja. Naglasila je kako 'stravična priroda njegovih zločina ne dozvoljava mogućnost da ga se poštedi, bez obzira na njegovo kaotično djetinjstvo u kojem je i sam bio zlostavljan'.

Porota je Madisona osudila još prošli mjesec zbog nekoliko stravičnih ubojstva i otmica. Madison i njegov odvjetnik nisu davali nikakve komentare, a tužitelj Tim McGinty rekao je kako je smrtna kazna i namijenjena ovakvima koji su 'najgori od najgorih'.

Tijela Angele Deskins (38), Shetishae Sheeley (28) i Shirelldae Terry (18) nađena su u srpnju 2013. blizu zgrade u istočnom Clevelendu gdje je Madison živio. Odmah je priznao da je udavio dvije žene, dok se treće nije mogao sjetiti. Ono što je najbizarnije u cijeloj priči jest da će osuđeni ubojica na izvršenje svoje kazne čekati još godinama. Naime, država Ohio trenutno nema dovoljno tzv. smrtonosnih injekcija.

To znači da će Madison ući u sljedeći krug egzekucija, koji je najavljen tek za siječanj 2019. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 10:36