POSLJEDNJI TRENUCI

VIDEO: OSUĐENIK NA SMRT SE SLOMIO I U SUZAMA PAO NA ZEMLJU Posljednji susret s kćeri bio je previše, zagrlila ga je i veselo mu rekla: 'Pa-pa tata'

 
 Screenshot / YouTube

Snimka srcedrapajućeg prizora u kojem kineski zatvorenik posljednji put pozdravlja svoju kćerkicu, proširila se kineskim medijima. Dijete je veselo mahalo ocu nesvjesno što ovo odvajanje znači za ostatak njezinog života.

Video je snimljen u zatvoru u Daqingu na sjeveroistoku Kine, piše Daily Mail. Zatvorenik, 30-godišnji vozač Li Shiyuan, snimljen je na dan egzekucije kako se pozdravlja s obitelji. Posljednji su ga put došle vidjeti supruga i kćer te majka koja nije mogla prestati plakati.

Kad je Li još kroz rešetke vidio majku i suprugu, samo je ponavljao: ‘Dajte mi da zagrlim kćer…’ To su mu i omogućili kad su izašli prije nego su odveli na izvršenje kazne.

Li je osuđen da je uzrokovao smrt tri osobe u svibnju 2015. Kako pišu kineski mediji, u karaoke baru se posvađao s tri maldića, a potom sjeo u auto i vozio za njima tražeći osvetu. No, vozač automobila koji je ganjao, izgubio je kontrolu nad vozilom i auto je sletio s ceste. Odmah nakon toga se zapalio i sve tri osobe su na mjestu preminule. Lija su odmah zadržali na policiji, a već idući dan sudac mu je izrekao smrtnu kaznu.

Li je pred majkom na izlasku iz zatvora kleknuo iskazujući joj tako na tradicionalan način poštovanje, a ona ga je zagrlila i snažno zaplakala. Suprugu i kćer je zagrlio, a djetešce mu je mahalo na odlasku ne shvaćajući da ga više nikad neće vidjeti. Li je nakon toga prebačen na mjesto gdje su mu dali smrtonosnu injekciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 15:32