UPS!

Video odmah postao hit: Pogledajte kako je voditeljica zastupnika uživo u eteru slučajno nazvala ‘seronjom‘

‘On je jedan od posljednjih seronja (blago se nasmijala prije nego što je nastavila) u torijevskom tzv. crvenom zidu koji se urušava‘

Sophy Ridge 

 Dinendra Haria/Zuma Press/Profimedia/Dinendra Haria/zuma Press/profimedia

Sophy Ridge, voditeljica Sky Newsa, u ponedjeljak navečer u emisiji "Politics Hub with Sophy Ridge" Leeja Andersona uživo u eteru slučajno je nazvala "seronjom" dok su raspravljali o njegovim idejama za reformu Ujedinjenog Kraljevstva.

Naime, voditeljica je u razgovoru s članom Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva riječ "bricks" (na hrvatskom jeziku to su cigle) pogreškom zamijenila s "pricks" (seronja).

- On je jedan od posljednjih seronja (u tom trenutku blago se nasmijala prije nego što je nastavila) u torijevskom takozvanom crvenom zidu koji se urušava - rekla je.

Pogrešku kasnije ipak nije priznala, iako joj to nije bio prvi put da se osramotila u eteru. Ona, ali i mnogi drugi voditelji, političara Jeremyja Hunta često su slučajno nazivali "piz*om" (na engleskom "cunt").

Video se odmah proširio društvenim mežama, a odmah su se pojavila i nagađanja je li ovo zbilja bilo slučajno ili je Ridge iznijela svoje pravo mišljenje o Andersonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:03