UBOJSTVO U NJEMAČKOJ

USRED SEKSA CIRKULAROM ISJEKLA DEČKA, ODRUBILA MU I GLAVU 'Ma baš smo renovirali sobu, u ljubavnom sam zanosu uhvatila prvu alatku koju sam napipala'

 Reuters, wikipedia

Njemačka javnost posljednjih je dana zaokupljena nevjerojatnim slučajem ubojstva pomoću električnog cirkulara. Možda ovakav način ubojstva i ne bi bio pretjerano neobičan da se nije dogodio tijekom bizarne seksualne igrice. 32-godišnja Njemica, Gabrielle P., ubila je svog ljubavnika još 2008. godine, ali slučaj je otkriven tek prošle godine nakon što je policija iz obližnjeg vrta iskopala tijelo nesretnog Alexa H. Da horor, bude još gori - Alex je bio bez glave! Djevojka mu je doslovce odrubila glavu cirkularom, piše ugledni Daily Telegraph.

Gabrielle P. je priznala ubojstvo, ali tvrdi da je bila očajna u tom trenutku i da je to napravila u afektu. Na sudu je ispričala kako je godinama bila žrtva degradirajućih seksualnih igrica, te da ju je dečko iskorištavao i ponižavao.

- U Alexu su zapravo bile dvije osobe. U jednu sam se zaljubila, a druga je bila seksualni monstrum...

U jednom trenutku Gabrielle je izbacila Alexa iz kuće, ali nakon par mjeseci se sažalila nad njim i pozvala ga natrag. Par se zatvorio u spavaću sobu i krenula je bizarna seksualna igra. Alex je na glavu stavio masku za ronjenje koja je bila prelijepljena vrpcom za izolaciju. Zamolio je Gabrielle da ga zaveže za krevet. Stvar se vrlo brzo ozbiljno zahuktala, ali dodatni problem u cijeloj priči je da se soba u tom trenutku renovirala i oko njih je bilo sve puno alata. I, naravno, u trenutku totalne ekstaze Gabrielle je uzela prvo što joj je došlo pod ruku i krenula u akciju. Nažalost po ljubavnika, bio je to električni cirkular. Prošla je s njim po Alexovim prsima i na mjestu ga ubila.

Alexova smrt je bila je samo okidač da počne masakriranje. Gabrielle je zatim, iz nejasnih razloga, odlučila odrubiti dečku glavu. Kada je sve to napravila zamotala je dijelove tijela u plahte i ostavila ih u sobi. Tek nakon šest mjeseci se vratila na mjesto masakra, uzela ostatke i zakopala ih u dvorište.

Zanimljivo, u operaciji prebacivanja tijela i zakopavanja sudjelovao je i novi Gabriellin dečko Christian K. On je već u zatvoru, odrađuje dvije godine i osam mjeseci zbog zataškavanja.

Alexovi roditelji punih osam godina bili su u uvjerenju da je njihov sin pobjegao u Rumunjsku s novom djevojkom. Međutim, kad je čula cijelu priču, njegova majka ne dvoji da se ubojstvo nije dogodilo slučajno.

- Gabi laže! Pogledala sam je u oči i shvatila - ta žena je čudovište!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 07:03