VIRALNI VIDEO S FRONTE

Ukrajinski dronovi bombama ‘rešetaju‘ Rusa u rovu, njegova reakcija raspametila prokremaljske blogere

Snimak u Rusiji naširoko dijele prokremaljski blogeri kao primjer hrabrosti ruskih vojnika u vrijeme kada se oni na prvoj crti i nemaju čime pohvaliti

Ruski vojnik na fronti u Ukrajini

 /Screenshot Youtube

Nevjerojatna snimka stiže s ukrajinske fronte. Na snimku koji je objavio britanski Telegraph ruski vojnik hladno baca dvije granate koje na njega spušta ukrajinski dron na nebu iznad.

Ruski vojnik pritom leži sam u fetalnom položaju u rovu, a prva mu granata pada točno u krilo. Zgrabi je golim rukama i baca nekoliko metara dalje - gdje je odmah i eksplodirala.

Potom mu još jedna pada iza leđa, a Rus, koji i dalje mirno leži, ponovno je hvata i baca dalje od sebe. Nekoliko trenutaka kasnije ustaje iz rova i bježi.

Video u Rusiji naširoko dijele prokremaljski blogeri kao primjer hrabrosti ruskih vojnika u vrijeme kada se oni na prvoj crti i nemaju čime pohvaliti u ratnom smislu.

Rusko ministarstvo obrane u ponedjeljak je bilo primorano odgovoriti na brojne kritike tvrdolinijaša koji su optužili kremaljske čelnike da su dopustili "besmisleni gubitak ljudstva i opreme", a u vezi s izvješćima da je oko 300 marinaca posljednjih dana ubijeno ili ranjeno u istočnoj Ukrajini.

Ministarstvo je pritom inzistiralo na tome da je u brigadi marinaca izgubljeno "manje od jedan posto vojnika".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 20:43