AKTIVIST PROVALIO

Ukrajinska zastava vijori se na vili koja navodno pripada Putinovoj kćeri: ‘Ima osam soba, primamo izbjeglice!‘

Informacija da Putin ulaže u nekretnine na atlantskoj obali Francuske, objavljena je još davne 1996. godine

Pogled iz vile puca na Atlantik, vijori se ukrajinska zastava

 Facebook/ Pierre Haffner

Francuski aktivist Pierre Haffner provalio je u vilu Alta Mira, koja je navodno u vlasništvu Putinove kćerke, promijenio bravu i objavio da je velebno zdanje spremno za prihvat izbjeglice. Proglasio je da su u vili dobrodošli svi ljudi koji bježe od Putinova režima, a poglavito iz Ukrajine.

Vila koja se nalazi u francuskom ljetovalištu Biarritz ima osam spavaćih soba i tri kupaonice, izjavio je Affner za The Insider.

Podsjetimo, nedavno je Europska unija u sklopu nametanja oštrih sankcija Rusiji zbog invazije na Ukrajinum donijela odluku o zamrzavanju imovine ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu.

Informacija da Putin ulaže u nekretnine na atlantskoj obali Francuske, objavljena je još davno, ali Putin je to uvijek oštro demantirao.

Na YouTubeu je objavljena i četverominutna videosnimka koja predstavlja svojevrsni vodič po unutrašnjosti grandiozne vile u BIarritzu.

Haffner je na Facebooku objavio fotografije iz vile u Biarritzu, a na jednoj muškarac stoji na terasi s podignutom ukrajinskom zastavom, a u pozadini puca pogled na obalu Atlantika.

- Napali smo Putinov dvorac u Biarritzu, napisao je.

U vili na francuskoj obali navodno su uživali Katerina Tihonova, Putinova kći, i njezin bivši suprug Kiril Šamalov. Zdanje navodno zauzima posebno mjesto u Putinovu srcu, pišu strani mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 12:31