BRUTALNI NASILNIK

Uhvaćen divljak koji je šokirao Srbiju, djevojka (19): ‘Bio mi je dečko, pogledajte što mi je napravio...‘

Djevojka je na svojem Instagram profilu objavila fotografije na kojima se vide sve ozljede koje joj je osumnjičeni mladić nanio

Pretučena Ruskinja

 /Instagram

Mladić koji šokirao Srbiju brutalnim premlaćivanjem svoje djevojke je uhićen. Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužiteljstva za 29-godišnjeg M.S. iz Kosjerića, koji je osumnjičen da je fizički nasrnuo na svoju djevojku, 19-godišnju A.R. iz Rusije, određeno je zadržavanje.

Njega se tereti za kazneno djelo zlostavljanja i mučenja. "Ukoliko bude utvrđeno da je djevojka zadobila teške tjelesne ozljede, bit će procesuiran za to kazneno djelo“, kaže izvor Blica, kako prenosi Nova.rs.

Nakon što se oštećena djevojka javila policiji, krenulo se u provjeru njezinih navoda, a zatim je za M.S. raspisana potraga, dok je djevojka odvedena na detaljne liječničke provjere. Kako je pisao Blic, on je osumnjičen da je 4. prosinca u jutarnjim satima, dok su djevojka i on boravili u iznajmljenom stanu, u alkoholiziranom stanju fizički nasrnuo na nju.

Kako se doznaje, osumnjičeni ne posjeduje oružje u legalnom posjedu i protiv njega nije bilo ranijih prijava za nasilje. Djevojka je na svojem Instagram profilu objavila fotografije na kojima se vide sve ozljede koje joj je osumnjičeni mladić nanio.

Imala je hematome ispod očiju, na rukama i leđima, posjekotine na usni, a od modrica su joj i oči bile zatvorene. Kapci na očima su joj bili natekli. Ispod tih fotografija objavila i kratak opis događaja.

"Moj bivši dečko je ovo uradio. Bacio mi je putovnice i izvod iz matične knjige rođenih. Maltretirao me je i tukao, prijetio mi je. Uzeo mi je svu moju ušteđevinu. Razbio mi je dva mobilna telefona. Imam rane na glavi. Ostavio me je bez posla i doslovno svega. Nemam načina da napustim zemlju. Nikad ti neću oprostiti S.", napisala je ona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 01:22