SVE JE OBJAVILA

Uhićen Srbin koji je brutalno prebio svoju djevojku Ruskinju (19), evo kako se branio: Bili su u vezi dva mjeseca...

Podnesen je prijedlog određivanje pritvora jer postoje sumnje na opasnost od bijega i utjecaja na svjedoke

Pretučena Ruskinja

 /Instagram

Protiv S.M. (29) iz Kosjerića u Srbiji koji je verbalno i fizički napao svoju djevojku A.C. (19), državljanku Rusije, prilikom čega je ista zadobila lakše tjelesne povrede, podnesena je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo Zlostavljanje i mučenje, javlja Blic.rs.

Naime, osumnjičeni S.M. (29) i A.C. (19) su prije kritičnog događaja dva mjeseca bili u romantičnoj vezi te su i živjeli zajedno na istoj adresi.

Kako se navodi u priopćenju, po nalogu Javnog tužiteljstva u Beogradu od strane policijskih službenika raspisana je potraga za osumnjičenim S.M., te je po javljanju osumnjičenog u PP istom od strane dežurnog javnog tužitelja određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati.

image

Pretučena Ruskinja

/Instagram
image

Pretučena Ruskinja

/Instagram

Prilikom saslušanja pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, osumnjičeni S.M. je u prisustvu odvjetnika iznio svoju obranu i negirao izvršenje krivičnog djela, nakon čega je podnesen prijedlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sucu za prethodni postupak za određivanje pritvora prema osumnjičenom S.M., jer postoje druge okolnosti koje ukazuju na opasnost od bijega, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak utjecajem na svjedoke, navodi se u priopćenju.

U daljnjem tijeku dokaznog postupka tužiteljstvo će ispitati oštećenu A.C., kao i druge potencijalne svjedoke, narediti sudsko-medicinsko vještačenje na okolnost vrste i težine povreda koje je oštećena zadobila kritičnom prilikom, kao i na okolnost mehanizma nastanka istih, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja točnog i potpunog činjeničnog stanja biti donesena odluka o daljem postupanju.

image

Pretučena Ruskinja

/Instagram

Podsjetimo, napadnuta Ruskinja na svom Instagram profilu objavila je fotografije svojih ozljeda - hematome ispod očiju, na rukama i leđima te posjekotine na usnici.

- Ovo je napravio moj bivši dečko. Bacio mi je putovnicu i izvod iz matične knjige rođenih. Maltretirao me i tukao, prijetio mi. Uzeo je svu moju ušteđevinu. Razbio mi je dva mobitela. Ostavio me bez posla i doslovce svega. A nema načina da napustim zemlju (Srbiju). S., ovo ti nikad neću oprostiti - napisala je na društvenoj mreži, nakon čega su njezinu objavu prenijeli mediji diljem regije, a za napadačem je raspisana tjeralica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 05:54