NAVIJAČ PAO-a

Uhićen najtraženiji čovjek u Grčkoj, huligan koji je bio jedan od predvodnika kaosa u Ateni!

Navodno je identificiran zahvaljujući snimkama incidenata u New Philadelphiji, a ima povijest navijačkog nasilja

Snimka koja prikazuje uhićenog navijača tijekom nereda u Ateni

 Društvene Mreže

Uhićen je grčki navijač Panathinaikosa za kojim je bila raspisana tjeralica zbog nereda u New Philadelphiji koji su doveli do ubojstva navijača AEK-a Michalisa Katsourisa.

Grčki navijač uhićen je u svojoj kući u području Gyzi, piše grčki portal Newsit, a u tijeku je pretres kuće. Kako javlja ERT, identificiran zahvaljujući snimkama kamera incidenata u New Philadelphiji. U prošlosti je, prema pisanju medija, bio umiješan u razne navijačke izgrede.

ERT navodi da je prošlog prosinca ozlijeđen je zajedno s još jednim navijačem Panathinaikosa nakon tučnjave između navijača iste momčadi ispred Prvostupanjskog suda tijekom suđenja za incident s pucnjavom. Newsit navodi da je na tom suđenju bio svjedok.

Uhićeni navijač navodno je jedan od onih koji su snimljeni kako predvode skupinu huligana u blizini stadiona AEK-a.

Očekuje se raspisivanje novih tjeralica

U međuvremenu se nastavljaju istrage radi identifikacije drugih huligana umiješanih u incidente, a posebno ubojice 29-godišnjeg navijača AEK-a.

Prema posljednjim informacijama, očekuje se i raspisivanje drugih tjeralica, budući da su policijski službenici Poduprave za suzbijanje nasilja na sportskim objektima preko registarskih oznaka pojedinih automobila identificirali i druge navijače koji izbjegavaju uhićenje.

Istovremeno se nastavlja analiza zaplijenjenih predmeta na kojima su bili tragovi krvi, ali ni na jednom za sada nema tragova krvi ubijenog Michalisa.

U međuvremenu se pokušava ući u trag još desetorici Hrvata, prenosi Newsit. Smatra se kako je moguće da nisu uspjeli izaći iz zemlje te da se skrivaju na nepoznatoj lokaciji dok ne dobiju priliku za bijeg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:46