BUGATTI RESIDENCE

U nevjerojatno luksuznoj zgradi u stanovima će se moći parkirati auto, hrvatska agencija: ‘Već nam se javio kupac...‘

Penthouse na vrhu veličine 4108 kvadrata koji se prostire na nekoliko etaža i s golemim bazenom stoji - 192 milijuna eura
 The Bugatti Residences By Binghatti/

Stan u kojem možete držati na oku i svoj luksuzni automobil - možda ovo nekome zvuči besramno, ali to je planirani dio najvišeg standarda stanovanja u Dubaiju. U ponudi jedne hrvatske agencije za nekretnine nalaze se i stanovi u tom gradu, a od nedavno imaju i zastupstvo za ovaj dio Europe za zgradu The Bugatti Residence by Binghatti, atraktivni futuristički toranj čija je gradnja u najavi, koja sama podsjeća na dizajn nabrijanih jurilica.

Jedanaest stanova u tom neboderu imat će direktni privatni lift za svoja vozila, sa svojom posebnom prostorijom. Plan završetka građevine je 2026. godine.

image
The Bugatti Residences by Binghatti
image
The Bugatti Residences by Binghatti

- Dizajniran od strane Bugattija i glavnog arhitekta i izvršnog direktora Muhammeda Binghattija, ovo jedinstveno arhitektonsko djelo u srcu Dubaija biti će jedina rezidencija brenda Bugatti na svijetu. Obložena brušenim aluminijem, uzdizat će se na više od 200 metara visine i zauzimati dominantno mjesto u središtu najpopularnije svjetske turističke destinacije. Riječ je o poslovno stambenoj zgradi na samo dva kilometra od centra - kaže Vlatko Mrvoš, direktor agencije Proagent, koja je jedina agencija u Hrvatskoj i jedna od prvih u Europi koja ima ovlaštenje za prodaju ovog vrhunskog projekta.

image
Residences By Binghatti/
image
The Bugatti Residences by Binghatti
image
The Bugatti Residences by Binghatti

The Bugatti Residences by Binghatti, kako kaže, imat će iznimno prostrane stanove za luksuzni način stanovanja u urbanoj sredini. Svaki stan je, kaže, jedinstven – nijedan raspored ne nalikuje drugom – a s visinom stropa od 3,9 metara pružat će svojim vlasnicima osjećaj prostranosti.

Bugatti Residences imat će, najavljuju, plažu dugu 60 metara, jednu od najvećih u središtu grada. Pijesak, fauna i palme dolaze s Azurne obale kako bi se omogućio stil južne Francuske u ovom projektu.

image
The Bugatti Residences By Binghatti/

- Stanovanje ovdje uključuje privatne bazene unutar svih apartmana, usluge conciergea koje se protežu od privatnog kuhara, zaštitara i šofera, do VIP salona za vlasnike stanova, teretane, spa, i za 11 sretnih kupaca privatno dizalo kako bi njihov automobil bio u stanu, do dnevnog boravka - opisao je Mrvoš.

Zanimalo nas je ima li za ovu vrstu najskupljih nekretnina u Dubaiju interesa u Hrvatskoj.

- Za jedan manji stan u toj zgradi sam u pregovoru s jednim domaćim kupcem, dok za one najekskluzivnije imam jednu zainteresiranu iz Zapadne Europe - odgovara Vlatko Mrvoš.

image
The Bugatti Residences By Binghatti

Dodaje kako manji stanovi u ovom budućem luksuznom objektu, recimo onaj koji ima u ponudi od 273 kvadrata, s tri spavaće sobe i tri kupaone na trećem katu, stoji 5.092,000 eura. Stanovima prema višim katovima cijena samo vrtoglavo raste, do penthousea na vrhu koji se prostire na nekoliko etaža i s golemim bazenom, i tom je stanu veličine 4108 kvadrata cijena 192 milijuna eura. Bugatti Residence sastojat će se od 171 Riviera vile i 11 Sky Mansion penthouseova, od kojih će, najavljuju, svaki biti jedinstven

image
The Bugatti Residences by Binghatti

Bugatti Residences bit će, smatra direktor agencije Proagent, savršen dodatak nečijem portfelju nekretnina i pružit će nekome jedinstveno životno iskustvo u srcu Dubaija.

- Kad sam se prije šest godina počeo baviti prodajom stanova i kuća u Dubaiju i Abu Dhabiju, svi su mi se smijali. No, danas se nekretnine u Dubaiju, koji je poznat kao vrlo siguran grad, smatraju odličnom investicijom, a uz njihovu kupnju se dobije i viza za duži boravak - govori Mrvoš, te dodaje da u ponudi, osim ovakvih vrhunskih jedinstvenih nekretnina imaju i neke druge nekretnine u tom gradu u rangu investicije 200 000 eura.

image
The Bugatti Residences by Binghatti

Sudjelovanjem u ovom neboderu prije nekoliko mjeseci se pohvalio i pduzetnik Mate Rimac.

- S našim partnerom Binghattijem predstavili smo prvi svjetski projekt Bugatti Residence. Jako sam ponosan na ovaj projekt- napisao je Rimac na društvenoj mreži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:11