TRAŽI SE MATEJ

Traje potraga za nestalim Splićaninom: policija pregledava dio oko rijeke, otac mladića stiže u Beograd

Četvorica policajaca nalaze se na šetalištu između kluba i rijeke i pregledavaju i pretražuju taj potez

Matej Periš (27) i Brankov most, blizu kojeg se nalazi klub ”Gotik”

 Andrej Isakovic/Afp

Policija se nalazi ispred beogradskog kluba "Gotik", u kome je posljednji put u noći između četvrtka i petka viđen nestali Splićanin Matej Periš, piše Blic.

Osim toga, piše Blic, četvorica policajaca nalaze se na šetalištu između kluba i rijeke i pregledavaju i pretražuju taj potez.

U prostorije kluba "Gotik", kako doznaje Blic, jutros nisu ulazili.

Kako neslužbeno doznaje ovaj beogradski list, jučer je u prostorije ovog kluba došla ekipa od četvorice mladića, koji su praktično pretražili svaki dio lokala. Otvorili su sva vrata i pregledali sve prostorije, ali čini se bez uspjeha.

U noći između četvrtka i petka, odnosno 31. prosinca oko 2.30 gubi se svaki trag Mateju Perišu (27). On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

Njih sedmoro je na Silvestrovo najprije otišlo na večeru u jedan restoran u Beton hali, a onda u klub "Gotik". Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vrijeme nema, počeli su ga tražiti u klubu. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi. Nastavili su potragu i okolo.

Nakon potrage otišli su do mjesta u kojem su odsjedali, s nadom da će Matej ujutro doći. Kada se to nije dogodilo, kontaktirali su policiju.

Zabrinut zbog nestanka sina o kome već drugi dan nema ni traga ni glasa, otac nestalog mladića Nenad Periš odlučio je danas doći u Beograd.

- Kada je Matejev prijatelj preko Instagrama moje kćerke zatražio broj mog mobitela nakon dočeka Nove godine, odmah sam znao da nešto nije u redu, a naročito kada mi je rekao da je Matejev telefon isključen - ispričao je jučer sudac vaterpola i dugogodišnji radnik splitskog Nastavnog zavoda za javno zdravlje Nenad Periš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:52