KRAH S 92 GODINE

‘To je najgora stvar koja nam se ikad dogodila‘: Osvojio golemi novac na lotu, pa razorio vlastitu obitelj

Unatoč tome što je živio sa svojom kćeri, čak joj niti oporukom nije ništa ostavio sve dok joj je živ suprug

William sa sinom

 Facebook/

Dobitak od gotovo milijun dolara na lutriji razorio je i posvađao obitelj. Nakon što je 92-godišnjak osvojio 986.212,30 dolara na Tattslotto Golden Casketu u ožujku 2018. godine, dobitak je podijelio sa sinom, dok je kćer u potpunosti zanemario, prenosi Daily Mail.

Larry (66), sin sretnog dobitnika, tvrdi kako otac više ne razgovara s njim, a kći je na sudu morala dokazivati da oca nije natjerala da joj preda 300.000 dolara dobitka. William Bampton (92) čim je primio dobitak, položio je depozit u iznosu od 50.000 dolara za novi dom svog sina Larryja.

Tjedan dana kasnije isplatio je preostalih 505.000 dolara za kuću s četiri spavaće sobe u Mountain Creeku na Sunshine Coastu u Queenslandu i tako postao suvlasnik kuće. Na Okružnom sudu rečeno je kako William odbio dobitak podijeliti s kćeri Sue Vourlides (69) jer nije htio da njen suprug Jim dobije bilo što.

Unatoč tome što je živio sa svojom kćeri, čak joj niti oporukom nije ništa ostavio sve dok joj je živ suprug. Nakon svađe, Bampton je popustio i poklonio joj 300.000 dolara. Tri godine kasnije na sudu je tvrdio da je gotovinu dao pod prisilom i zahtijevao da vrati novac,

Slučaj je na kraju odbačen na sudu jer je sutkinja Suzanne Sheridan prosudila da tako svojevoljna osoba sigurno može podnijeti maltretiranje vlastite kćeri: - Teško je zamisliti da bi Bamptonu itko mogao govoriti što da napravi ili da bi netko toliko upravljao njegovim umom da bi bio spriječen u korištenju slobodne volje, rekla je sutkinja.

Svi troje rekli su kako im je dobitak na lutriji uništio živote: - Nitko nije pobijedio, samo nam je uništena obitelj, rekao je Larry.

Bampton je najavio da će se žaliti na odluku suda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:03