NEVIĐENO NASILJE

Sulude scene tučnjave ispred noćnog kluba: Divljački su se čupale i mlatile, a onda se u sve upetljao izbacivač

Ova viralna snimka je na Twitteru pogledana čak 4,5 milijuna puta, a količina nasilja je kaotična

Tučnjava ispred noćnog kluba

 Twitter/screenshot/

Internetom kruži snimka u kojoj izbacivač jednog noćnog kluba obara ženu na tlo tijekom kaotične tučnjave u San Antoniju.

Nekoliko oskudno odjevenih djevojaka čupaju jedna drugoj kosu i hrvaju se kada odjednom izbacivač podigne jednu od njih i nasilno je baci na tlo. Deseci novčanica ispadaju iz njezine torbice dok u šoku leži na podu prije nego što se ponovno počne migoljiti, piše Daily Mail.

Viralna snimka, koja je na Twitteru pogledana čak 4,5 milijuna puta, također prikazuje istog muškarca kako prska suzavcem drugu ženu koja vrišti da "ne vidi".

Naime, nitko od onih koji su sudjelovali u tučnjavi još nije pokrenuo kaznenu prijavu, tvrdi tamošnja policija.

Zaštitarska tvrtka koja zapošljava muškarca otkrila je da se u subotu navečer ispred "Private Social Cluba" odjednom dogodilo šest tučnjava.

Video počinje prikazivanjem gomile posjetitelja kluba na ulici kako počinju skidati stvari sa sebe dok svjedoci viču, a zatim izbija niz borbi jedan na jedan.

U jednoj od snimaka djevojka u bež kombinezonu vuče djevojku za kosu na tlo, a zatim je više puta udara šakama. Oko njih izbija još svađa prije nego što izbacivač nasilno udari djevojku u trapericama i majici. Čini se da ga svjedoci izazivaju, ali kamera se brzo skreće dok daljnje uznemirujuće scene pokazuju kako muškarac krade ženinu torbicu dok je ona bačena na tlo.

Tvrtka, Precision Defense Group, koja je osigurala izbacivače za tu večer rekao da su na raspolaganju bila samo dva izbacivača koji su mogli riješiti situaciju dok su čekali da policija stigne na lice mjesta.

Upravljački partner kluba rekao je za tamošnje medije da čekaju još snimaka nadzornih kamera prije poduzimanja daljnjih radnji.

- Tučnjava je već prekinuta prije dolaska policije na lokaciju - tvrdi policijska uprava San Antonija

- Žensku osobu koja se tukla s osiguranjem svladalo je osiguranje na licu mjesta, prije dolaska policije - objasnili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 13:20