RUŽAN INCIDENT

Stariji bračni par brutalno napadnut nakon koncerta Eltona Johna: Gušili su ih, udarali, čupali za kosu...

Par je zbog ozljeda ostao bez svijesti, rekli su iz policije

Napad na stariji bračni par

 Twitter/

Stariji par brutalno je napadnut tijekom odlaska s koncerta Eltona Johna u četvrtak navečer u Los Angelesu. Žrtve, muž i žena u 60-im godinama, napadnute su na parkiralištu nakon što je došlo do sudara u kojemu su oštećeni samo branici automobila.

Sukob je započeo verbalno, a na kraju je prerastao u fizički, rekla je policija. Video njihovog napada u međuvremenu je postao viralan na društvenim mrežama. Stariji par napala je grupa od najmanje četiri, a napad je uključivao udaranje, gušenje i čupanje za kosu.

Video prikazuje, opisuje The Hill, muža kako leži na zemlji dok ga grupa muškaraca okružuje, guraju ga i udaraju. Vidi se velika skupina prolaznika kako promatraju i snimaju incident. Supruga je u jednom trenutku navodno izašla iz automobila kako bi pomogla mužu, ali su je napadači srušili na tlo. Par je zbog ozljeda ostao bez svijesti, rekli su iz policije.

Supruga je na kraju došla svijesti i uspjela odvesti muža u bolnicu, gdje se trenutno nalazi. Zasad je uhićena jedna osoba za koju se sumnja da je sudjelovala u napadu na supružnike, priopćile su američke vlasti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:00