DAČIĆEVA UZDANICA

Srpska političarka pokrenula inicijativu: ‘U zatvor sa svima koji loše govore o Vučiću!‘

Na svom Instagram profilu je pokrenula inicijativu da se svaki negativan komentar o liku i djelu predsjednika Srbije kažnjava - zatvorom!

Ana Grozdanović

 Instagram/

Ana Grozdanović, srpska političarka i mlada nada Dačićevog SPS-a, danas je pokazala kako razina dodvoravanja Aleksandru Vučiću u našoj susjednoj zemlji nema granica. Članica Glavnog odbora Socijalistička partija Srbije i, vjerovali ili ne, diplomirana pravnica, na svom Instagram profilu je pokrenula inicijativu da se svaki negativan komentar o liku i djelu predsjednika Srbije kažnjava - zatvorom!

Portal Južne vesti je primijetio da su u obrani Vučića od ‘zlog drugačijeg mišljenja‘ uglavnom isticali članovi njegove stranke SNS, ali čini se da mu sada ‘pomažu‘ i drugi.

Kako god bilo, Ana Grozdanović je napisala:

- Zamolila bih svoje političke kolege koji sjede u zastupničkim klupama da dignu glas i izbore se za zakon kojim bi se kaznio svakoga tko ostavi loš komentar prema predsjednku države. A o ostalim ozbiljnijim planovima protiv predsjednika još ozbiljnije kazne. Da se konačno nauče pameti i da se predsjednik na svaki način mogući zaštiti, jer ovo je sve planski da bi mu crpili energiju u trenutku kada su velike odluke pred njim! Ti hrabri momci će taman pročitati tamo koju knjigu i malo se educirati, trenirati čime će biti zadovoljniji sobom i razmisliti o svom ponašanju za ubuduće. - napisala je Ana Grozdanović.

Novinari Južnih vesti upitali su i ustavne stručnjake što misle o tom prijedlogu, a njihovi odgovori su poprilično očekivani. Ukratko - ne misle ništa pozitivno...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:44