STANODAVCI IZ PAKLA

Sramota u Splitu: ‘Izbacili su nas iz stana za Božić, ali najgore je što su planirali dan nakon! Evo video...‘

Dogodilo se to bez uvoda, tek uz kratko objašnjenje zašto već u siječnju moraju napustiti stan i pronaći novi mjesto za život.
 /Screenshot Tiktok

- Morate se što prije iseliti iz stana - poručila je na Božić iznajmljivačica stana u Splitu Matei Baturini i njenom zaručniku. Mladi je par sve objavio na TikToku, a snimka je postala viralna u čitavoj regiji.

Dogodilo se to bez uvoda, tek uz kratko objašnjenje zašto već u siječnju moraju napustiti stan i pronaći novi mjesto za život.

Ova 26-godišnja djevojka nemilo iskustvo detaljno je opisala na svom TikTok profilu, a u navedenom videu može se vidjeti kako se djevojka pakira.

@mateabaturina Pitam se samo - koji im je plan bio? I što imaju ulaziti uopće u ulaz ako znaju da nas nema u stanu, a u zgradi nemaju svoju ni jednu ekstra prostoriju, ostavu ili tome slično…ne znam što su došli gledat ako nisu htjeli ući u stan, kako izgledaju ulazna vrata ili što? ? Kako bi se Vi postavili u ovoj situaciji? #Privatnost #karma #stan #selidba #fypシ ##iseljenje#Hrvatska #Split #tiktok #balkan #fyp ♬ original sound - Matea Baturina

- Na Božić smo dobili poziv da se moramo iseliti iz stana. Moj dečko i ja živjeli smo u Splitu dvije i pol godine i stan u kojem živimo je ok. Doduše, ne vrijedi onoliko koliko ga plaćamo, ali lokacija i pozicija apartmana nam se najviše svidjela. Gazda nas je nazvao na Božić i rekao da u siječnju moramo napustiti stan jer ga ima u planu renovirati i podići stanarinu - počela je priču Matea.

Par iz Splita boravio je kod roditelja na ljetovanju i nije im bilo moguće iseliti se u tako kratkom roku.

No što je uslijedilo nakon uznemirujućeg poziva tek ih je šokiralo.

- Moj momak na dan Božića slučajno dolazi do stana i nalazi gazde ispred vrata. Nisu očekivali da bismo se mogli pojaviti. Momak je poludio. Ušli su u stan ili su htjeli ući dok nas nije bilo. Što god da im je bio plan, uhvaćeni su na djelu, a od sramote su se pokupili i nestali. Nisu se ni izvinili, a kamoli čestitali Božić - završila je priču Matea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:01