PIDŽAMA PARTY

Snježno nevrijeme ih zarobilo u IKEA-i: ‘Večerali smo, igrali društvene igre i prespavali na krevetima‘

‘Bilo je ugodno i toplo i jako smo sretni što su nam dopustili da prenoćimo‘, kažu ovi sretni Danci

Robna kuća IKEA; ilustracija

 Chih-chung Johnny Chang/Alamy/Alamy/Profimedia

Šest kupaca i dvadesetak zaposlenika robne kuće IKEA u Danskoj završili su u srijedu na neočekivanom 'pidžama-partyju' kad su zbog snažnog sniježnog nevremena ostali zarobljeni u trgovini, piše Daily Mail.

Na grad Aalborg na sjeveru zemlje je u vrlo kratkom vremenu palo više od 30 cm snijega što je zablokiralo čitav grad i onemogućilo ljudima da se vrate svojim kućama. Kako se ne bi morali probijati kroz snijeg, IKEA je svojim kupcima i zaposlenicima omogućila da provedu noć u trgovini i udobno se smjeste u njihovom pažljivo dizajniranom izložbenom prostoru.

'Spavali smo na prvom katu gdje su izloženi kreveti, madraci i kaučevi', kazao je upravitelj trgovine Peter Elmrose. Kazao je i da su kupcima dali da izaberu krevet koji su možda namjeravali kupiti i testiraju ga spavajući u njemu preko noći.

Prije odlaska na počinak, zajedno su večerali, igrali društvene igre i gledali TV, sve je bilo 'jako dobro' te je noć prošla u 'jako ugodnom ozračju'.

Danski mediji su izvijestili da su se kupcima i zaposlenicima IKEA-e na 'pidžama partyju' pridružili i zaposlenici obližnje trgovine igračaka koji su također 'zapeli' zbog lošeg vremena.

'To je puno bolje nego da smo morali spavati u autima. Bilo je ugodno i toplo i jako smo sretni što su nam dopustili da prenoćimo', kazla je šefica dućana s igračkama, Michelle Barrett.

'Čitava nam je situacija bila zabavna i smiješna jer smo znali da ovako nešto vjerojatno više nikada nećemo doživjeti.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:12