VIRALNI VIDEO

Snimka jedne obitelji iz aviona izazvala burnu raspravu: ‘Suprug nikada ne sjedi sa mnom i djecom‘

Neke majke suosjećaju s njom jer na isti način putuju s obitelji
 Mariaroberts/Instagram

Maria Roberts, majka dvoje djece iz New Jerseya, izazvala je žustru raspravu nakon što je objavila video u kojem objašnjava zašto njezin suprug nikada ne sjedi s ostatkom obitelji na letu, prenosi Daily Mail.

Na viralnoj snimci objavljenoj na Instagramu s više od 16 milijuna pregleda, Maria sjedi na sjedalu između svog mlađeg sina i kćeri, dok suprug Lou neometano sjedi u sasvim drugom redu.

Ona se igra s djecom, pokazuje im karte, daje tablet i prekopava ruksake, dok Lou mirno gleda film tijekom leta. U opisu je dodala kako joj suprug kaže da bi se zamijenio s njom, ali djeca odbijaju sjesti pored njega.

Komentari su različiti - neke majke suosjećaju s njom jer na isti način putuju s obitelji, dok druge ne mogu vjerovati da žene još uvijek prihvaćaju ovakvo “neprimjereno ponašanje”.

Maria Roberts je kasnije gostovala na Good Morning America i rekla da je video smišljen kako bi se druge majke mogle poistovjetiti na duhovit način i kroz smijeh se osloboditi stresa.

- Samo pokušavamo avionom stići od točke A do točke B što je lakše moguće. Oba djeteta preferiraju sjediti sa mnom, a muž uvijek sjedne točno preko puta nas. Mama na kraju koordinira sve s djecom, a tata je tu ako zatreba - objašnjava.

Kaže da će možda u budućnosti promijeniti način na koji sjede na letovima, ali joj je uvijek draže sjediti pored djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:50