UZBUNA U BEOGRADU

‘Snimaju nas dok se presvlačimo u kabini‘: Objava blogerice na Instagramu pokrenula lavinu

Srpska modna blogerica Branislava Antović podijelila je na svom Instagram profilu uznemirujuću priču jedne sugrađanke
Nezakonito snimanje u kabini
 Profimedia, Instagram

Srpska modna blogerica Branislava Antović podijelila je na svom Instagram profilu uznemirujuću priču jedne sugrađanke koja je prilikom isprobavanja odjeće u kabini dućana Bershka u beogradskom shopping centru Ušće primijetila kameru.

Čim je shvatila da ju kamera snima odmah se obratila zaposlenima i osiguranju, ali oni su, kako navodi, tvrdili da to nije kamera.

Zabrinuta Beograđanka i njezin suprug sve su prijavili policiji koja im je nakon pregleda potvrdila da je riječ o kameri koja se rotira za 180 stupnjeva i snima u odličnoj rezoluciji, prenosi portal nova.rs.

Istoj ženi javili su se bivši zaposlenici dućana koji su potvrdili da kamera doista snima, ali da te snimke navodno nitko ne gleda, odnosno jedino u slučaju krađese ustupaju policiji, navodi blogerica u postu.

Branislava Antović prenijela je zabrinutost čitateljica zbog ovog neugodnog dugađaja te zatražila hitan odgovor kako je moglo doći do ovakve situacije te tko ima uvid u sporne snimke. Upit je poslala na email adresu grupacije Inditex u čijem je sastavu Berschka, ali je istaknula da tu neće stati.

image
Objava na Instagramu

- Ne zaboravite da u tom dućanu kupuju uglavnom tinejdžerke i mlade djevojke. Nitko nas ne smije snimati dok se presvlačimo, poručila je blogerica.

Nova.rs piše kako su neki mediji objavili ispovijest Beograđanke koja je u kabini jednog dućana isprobavala više odjevnih predmeta, ne znajući da ju kamea snima cijelo vrijeme. Saznala je tek nakon što je snimka objavjena na stranici za odrasle osobe.

image
Objava na Instagramu
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 17:40