NAPAD NA ŠEFA WAGNERA

Show iz ruskog podzemlja: ‘Prigožin je pe**r. U zatvoru mi ga je popuš** iz zabave. Sjećaš li se toga, Jevgenijo?‘

Kurara je svim zatvorenicima koji se pridruže Wagneru zaprijetio smrću jer ih vodi Prigožin te zato što u Ukrajini ubijaju žene i djecu

Saša Kurara

 Screenshot/Twitter

Društvenim mrežama kruži nekoliko verzija videosnimke na kojoj se može čuti kako muškarac koji za sebe tvrdi da je bivši zatvorenik imena Saša Kurara govori da je bio u zatvoru sa šefom plaćeničke skupine Wagner Jevgenijem Prigožinom te da je Prigožin njemu iz zabave pružao oralni seks i da je "znao svoje mjesto" u zatvorskoj hijerarhiji.

- (Jevgenij) Prigožin je pe**r, doslovno. Prigožin je među "uvrijeđenima" koji su imali svoje mjesto u zatvorskoj hijerarhiji, znali ga i prihvatili. A vi, koji ste se pridružili Wagneru, ratujete pod stijegom pe**ra. Pe**r vam zapovijeda i vama upravlja. Vi se izjednačavate s pe**rom, i to ne samo izjednačavate, postali ste niže od pe**ra jer mi ga je taj pe**r iz zabave popušio. Tako smo se zabavljali. Taj mi ga je pe**r popušio u zatvoru. Sjećaš li se toga, Jevgenijo? Sjeti se toga je***a ku**o puzava. Pritisnuli smo te - rekao je Kurara.

Kurara je kasnije objavio još jedan video u kojem je ustvrdio da je sve što je rekao istina.

- (Šef) plaćeničke vojske Wagner je pe**r. Svi koji se žele sastati sa mnom, ja ću se sastati s njima. Sastanimo se u Turskoj, u Alanji. Nema problema. Svaki od vas, ako vam ne prerežem grkljan, je**t ću vas u guzicu. Zato što svi koji ste otišli u Wagner... pogledajte ovo, pogledajte ovdje, ovdje... Prošao sam dosta toga u životu i odgovaram za svaku svoju riječ. Prigožin je pe**r. Osobno sam ga je**o u usta - rekao je Kurara.

Kurara je svim zatvorenicima koji se pridruže Wagneru zaprijetio smrću jer ih vodi Prigožin te zato što u Ukrajini ubijaju žene i djecu. Na društvenim se mrežama spominje da Kurara ima 50 godina, a da je 24 godine proveo u zatvoru. Uz to, Kurara je potaknuo sve ruske kriminalce da smaknu Prigožina i predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina.

Prigožin je 1981. godine zbog krađe, prevare i uvlačenja tinejdžera u kriminalne radnje osuđen na zatvorsku kaznu od 12 godina. Pomilovan je 1988., a pušten 1990. godine. U zatvoru je proveo devet godina.

Saša Kurara svoj je video objavio nakon što je sličan objavio Griša "Moskovski", još jedan pripadnik ruskog podzemlja. Moskovski je također zaprijetio svim zatvorenicima koji se požele pridružiti Wagneru. Moskovski je rekao da nitko tko drži do sebe ne bi išao u Ukrajinu ubijati žene, djecu i starije.

Nakon što su spomenuti videi objavljeni, pojavile su se teorije da iz njih stoji ministar obrane Ruske Federacije Sergej Šojgu, osoba koju se tijekom rata u Ukrajini često kritizirali proruski blogeri i kojoj, navodno, Wagner radi o glavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:18